Какво сънувахте снощи? Сънищата в петък срещу събота се управляват

...
Какво сънувахте снощи? Сънищата в петък срещу събота се управляват
Коментари Харесай

Сънища в петък срещу събота

Какво сънувахте нощес? Сънищата в петък против събота се ръководят от планетата Сатурн. Тя въздейства върху ориста ни и шанса ни, върху това дали ще ни провърви в работата и в любовта.

Чрез сънищата, които виждаме в нощта против събота, разбираме от какво би трябвало да се откажем и какво решение да вземем. В нощта против събота можем да забележим фрагменти от своето бъдеще, както и от бъдещето на хора, които са значими за нас. Съдбоносните събития в сънищата против събота, имат както положително, по този начин и неприятно значение.

Ако откакто се разсъните, си спомняте приятни фрагменти от съня си, това значи, че неприятностите ще ви подминат, а мечтаните от вас цели ще бъдат реализирани без старания.

Ако при събуждането си изпитвате неприятни усеща и си спомняте за отрицателни моменти от съня си, бъдете подготвени за това, че проблемите ви няма да се решат бързо.

Съновиденията против събота са разследване на нашите неотдавнашни действия в действителния живот. Ако сте сънували нещо в действителност неприятно в нощта против събота, пробвайте се да установите връзка сред плашещите кошмари и действителните проблеми, които се пробвате да преодолеете.

 Сънищаа в петък

Може кошмарите ви да са провокирани от действителните проблеми, които ви тормозят през последните дни. Но може би тъкмо в съня в нощта против събота ще откриете и вярното решение на проблемите.

Ако в нощта против събота сънят ви е бил черно-бял или ви е предиздвикал да се чувствате обезпокоително или да усещате мощен боязън, през идната седмица ви чакат съществени неприятности.

Когато в съня си против събота видите висока ограда или преграда, това значи, че ви чакат мъчно преодолими трудности по пътя към задачата, която преследвате.

Ако сънят ви в нощта против събота е бил прелестен и сте сънували необятни поляни или безкрайна водна простор, това значи, че всичко, което се пробвате да постигнете в околните времена, ще се реализира.

Ако в нощта против събота сънувате свои близки родственици или другари, които от дълго време не сте виждали, потърсете ги в околните дни, защото най-вероятно те имат потребност от вашата помощ.

Вижте още забавни тълкувания на сънища.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР