Какво само не измислят служителите от военните окръжия в Русия,

...
Какво само не измислят служителите от военните окръжия в Русия,
Коментари Харесай

Фалшива пожарна тревога. Военните във Владивосток ловят войници с хитрост, но никой не се хваща - Свят

Какво единствено не измислят чиновниците от военните окръжия в Русия, с цел да връчат повиквателни на пушечно месо за фронта в Украйна демонстрира видео на интернет канала NewsBox24, снимано от охранителните камери на жилищен вход във Владивосток.

Според създателя на материала действието се развива на ул. „ Нейбут “ 8 в жилищния комплекс от затворен вид „ Фрегата “. Жителите на блока описват, че през един от последните дни във входа се появила група от военното окръжие някъде към 11 предиобед.

Мобилизаторите решили да употребяват ловкост. Един от военните натиснал копчето на пожарната сигнализация с цел да подаде подправен сигнал за пожар, като се надявал по този начин хората да стартират да отварят вратите, да наизлязат жителите и чиновниците на военкомата да ги изненадат с призовки.

При това забранили на портиерката да споделя на живущите в блока, че паниката не е същинска. Въпреки това, оказало се, жителите от „ Нейбут “ 8 имали достъп до камерите за видеонаблюдение и информацията, че във входа върлува група от военното окръжие мигновено се популяризирала по всички етажи по домашния чат.

В резултат нито една евентуална жертва не отворила вратата си и на комисарите им се наложило да лепят повиквателни по вратите.


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР