Какво събра гаджето на Русата Златка – ММА боецът Георги

...
Какво събра гаджето на Русата Златка – ММА боецът Георги
Коментари Харесай

Докато Златка Райкова обикаля басейните, вижте гаджето й Георги какви ги върши с Роси Иванова!

Какво събра гаджето на Русата Златка – ММА боецът Георги Валентинов и Мис България 2005 Роси Иванова? Отговорът е: новата ария на изпълнителите Bat Ve и Kindera „ Всичко стартира от през днешния ден “. Парчето излезе с видео, дело на режисьора Люси Иларионов, а измежду участниците в клипа разпознахме точно горе упоменатите персони, написа Хот Арена.
Никой не е очаквал, че Роси, която в последно време е много обрана откъм обществени изяви, да цъфне в музикален план и да покаже артистични умения. Още по-изненадваща е появяването на Георги. Той рядко театралничи даже за фотография с гаджето, а какво да кажем да взе участие в цяло видео... Сега излиза наяве за какво Златка е засичана без него да обикаля летните курорти - имал си е работа, обвързвана с новото му амплоа...

Иванова влиза в ролята на Lady Dark, а Жоро играе Острието. И двамата чудесно се превъплъщават в облиците си.

„ Всичко стартира от през днешния ден “ е вторият взаимен план на Bat Ve и Kindera, с който подвигат извънредно високо равнището си. Преди 3 години издават първата си ария „ Приятелю “. Момчетата споделят, че да вършат музика - за тях е занимание, само че това не пречи да изпипват продукцията си до най-малкия подробност – от музиката, текста и по този начин до самия клип.

Занимават се с писане на текстове от 15 години, като сюжетът на видеото е изработен от самия Bat Ve. Рапърът е непосредствен другар с Георги Валентинов и го е поканил да се включи като един от основните персонажи в лентата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР