Какво са правели службите, попита депутатът от ГЕРБ-СДССтраната ни е

...
Какво са правели службите, попита депутатът от ГЕРБ-СДССтраната ни е
Коментари Харесай

Делян Добрев: България е купила петрол за близо 6 млрд. долара от режима на Путин за две години

Какво са правели службите, попита депутатът от ГЕРБ-СДС

Страната ни е платила 5 796 749 877 $ за съветски нефт от 24 февруари 2022 година до 31 декември 2023 година Това заяви пред публицисти депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев.

" Разследвали ли са службите кой в Министерския съвет е работил, с цел да заплати България за по-малко от две години повече от 10 милиарда лв. на режима на Путин единствено за нефт ", попита Добрев на ексклузивен брифинг в Народното събрание.

„ Тъй като в този интервал има и служебни държавни управления, бързам да отбележа, че четирите най-големи месечни суми за този интервал са по времето на кабинетите на „ Продължаваме Промяната ”, посочи той.

" В последните дни се нагледахме на многострадални постове от Политическа партия за гибелта на Навални и по тази причина взех решение да покажа истината за кого работиха те. И по тази причина имам данни какъв брой съветски нефт е купила България от режима палач на Путин. От февруари 2022 година до декември 2023 година ", съобщи Делян Добрев - ГЕРБ-СДС.

" През юни 2022 година " Промяната " бяха на власт единствено за един месец и България е платила 426 милиона $ на режима на Путин. За целия интервал - 5 милиарда 796 милиона $. Чух рецензии към службите, че работели за съветската страна, не пазели държавния интерес. Ако това е правилно, те за какво не са работили за този режим на Путин? Ако това е правилно, а аз съм уверен, че е правилно, какво са правели службите? ", попита Добрев.



Факсимиле: Българска национална телевизия

" Защо Асен Василев заплаши Европейска комисия, че ще блокира глобите против Русия за цяла Европа, в случай че за България няма дерогация. Ето я дерогацията - повече от 10 милиарда лв. за режима на Путин. Четох и Асен Василев, четох и Денков и в този момент ронят сълзи за Навални ", уточни Добрев.

" Помните ли опорките, че ни би трябвало съветски петрол? Бензинът и дизелът щяха да станат по 4 лв., " Нефтохим Бургас " ще затвори, ще освободи 2000 служащия. От първи януари тази година с помощта на нашите систематични старания, ние към този момент не внасяме съветски петрол. Това е след съвсем едногодишна борба на ГЕРБ с " Промяната ". Някой да е видял по 4-5 лв. бензин по бензиностанциите? Внасяме 100% неруски петрол и това не даде отражение на пазара на горива. Тези 10 милиарда нямаше потребност да ги даваме на Путин ", безапелационен е депутатът от ГЕРБ-СДС.
https://www.facebook.com/PPGERB/videos/2370625419791080
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР