Какво разкриват за нас ежедневните ни навици, като това как

...
Какво разкриват за нас ежедневните ни навици, като това как
Коментари Харесай

Изненадващ тест, който ще разкрие истината за вас

Какво разкриват за нас ежедневните ни привички, като това по какъв начин носим чанта? Много, както се оказва. Предлагаме ви да извършите елементарен тест, който евентуално ще ви изненада. Просто изберете фигурата, която носи чанта по метода, по който го вършиме и вие, и по-късно прочетете резултата по-долу.

№ 1. Зад гърба

Ако предпочитате раница, евентуално постоянно сте подготвени за завършения и сте подготвени да тръгнете всеки миг. Освен това сте доста деликатни както към нещата, по този начин и към другите хора, което ви прави човек, който другите драговолно следват.

№ 2. В ръка

Ако държите крепко движимостите си в ръцете си, безспорен и цялостен надзор над всичко е вашето мото. Обичате да сте осведомени за всичко и постоянно имате лично мнение. Можете да кажете на другите цялата истина за себе си – в случай че те попитат, това е. Вашата надеждност е именита.

№ 3. На рамо

Хората, които носят чанта на рамото си, обичат да четат: тази позиция им разрешава да извадят обичаната си книга, даже когато на процедура няма място за нея. Те са толкоз тактични, че даже и да заспят по време на монолога ви, ще го вършат с отворени очи, като понякога кимат в символ на единодушие.

№ 4. През рамо

Ако носите чантата си през рамо, никой нарушител няма да може да открадне скъпия ви товар. Малко сте склонни да демонстрирате голямото си благосъстояние, само че в това време сте доста великодушни. Бъдете деликатни обаче, защото някои може да възприемат тази ваша линия като уязвимост и да ви употребяват в своя изгода.

№ 5. На корема

Какво препускаше около теб преди малко? Торнадо? Не, това е човек, който носи чантата си по стомах – единствено по този начин тя не е отнесена от вятъра, който се основава от скоростта им. Ексцентричността на такива хора постоянно е отвън всевъзможни граници, само че това е много показателно за техния бърз разум и живо въображение.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР