Какво причинява липсата на добра енергия в една връзка? Защо

...
Какво причинява липсата на добра енергия в една връзка? Защо
Коментари Харесай

Най-токсичните двойки зодии

Какво предизвиква неналичието на добра сила в една връзка? Защо някой може да бъде неприятна компания за един човек, само че съвършен сътрудник за различен? Има доста фактори, които могат да допринесат за токсична връзка. Един от тях е вашите зодии.

Важен е и конфликтът на несъвместими персони. Тогава двама души изваждат най-лошото един от различен и връзката просто не се получава.

Ето описите на комбинациите от зодии, чиито връзки могат да доведат до разрушено сърце.

реклама

Овен и Телец

Те може да са страхотни другари между тях, само че когато става дума за сантиментални връзки, тези двамата са измежду най-токсичните.

Овенът по предписание не играе втора цигулка. Телецът пък е твърдоглав по природа, не търпи някой да слага под въпрос концепциите му, изключително в случай че той е прав.

И двамата обичат да дават препоръки, само че не могат да ги одобряват. Твърдостта на Телеца кара Овена да беснее. А безмилостният напън на Овен кара Телеца да се затвърди в позицията си още по-силно.

Телецът в действителност ще избухне едвам след разлъка, която ще приключи с поредност от кавги, тъй като Овенът няма да пропусне опцията да излее необуздания си яд.

Телец и Близнаци

Тези зодии не си пасват в съвсем всяко отношение, изключително що се отнася до търпението. Докато Телецът е прочут с това, че чака доста, Близнаците се нуждаят от непрекъсната смяна и стимулация, с цел да останат непрекъснато разчувствани.

Това може да докара Телец до нервозен срив, а Близнаци до гибел от досада. Случва се в тази двойка Близнаците да създадат всичко по силите си, с цел да принудят Телеца да се раздели с тях, а Телецът чака с вяра, че тази връзка най-сетне ще се усъвършенства.

По-конкретно, той желае Близнаците най-сетне да се успокоят и да оценят обстоятелството, че им обезпечава непоклатимост и положително качество на живот.

В последна сметка и двете зодии стигат до извода, че са изгубили прекалено много време дружно и всеки поема по своя път.

Близнаци и Козирог

Ако обичащия заниманието неналожителен Близнак влезе по отношение на благонадежден Козирог, на който му е мъчно да действа без лист със задания, резултатът може да бъде единствено злополука.

реклама

Второто име на Близнаците е спонтанност, до момента в който Козирогът безусловно ненавижда изненадите. Последният има навика да е на среща в ресторант 10 минути по-рано на непокътната маса и тази концепция може ненадейно да не хареса на Близнаците, тъй като желаят да се разходят в парка.

Когато желанията на един човек вършат различен човек трагичен, това не може да свърши добре. Най-често Близнаците се разделят, а по-късно Козирогът въздъхва с облекчение.

Рак и Водолей

Първият е уверен домошар, прочувствен и завързан към предишното, вторият е свободен дух – прочувствено леден и избягващ всевъзможни отговорности.

Когато са дружно, могат да спорят за съвсем всичко. Ракът ненавижда да бъде поправен, а Водолеят обича да поправя. Тогава Ракът се наскърбява и страда, а Водолеят се отдръпва още повече прочувствено.

Докато Ракът желае да прекара неделята със фамилията, хапвайки бульон и гледайки сериали, Водолеят би отишъл на винарна с група другари.

Рано или късно във връзката им ще има проливен дъжд от обвинявания, че едната страна е доста твърда, а другата – прекомерно отпусната.

Ракът ще остане с разрушено сърце, а Водолеят ще се опита да избяга през вратата, която постоянно е оставял отворена.

Лъв и Скорпион

Докато Скорпионът обича да прекарва дните си, фокусирайки се върху амбициозните си житейски цели и изследвайки отговорите на екзистенциални въпроси, Лъвът желае сътрудник, който ще се концентрира върху едно нещо – него.

Лъвът живее с убеждението, че заслужава доста внимание и хвалба, до момента в който Скорпионът не е податлив да хвали никого, тъй като е придирчив както към себе си, по този начин и към другите.

Което е по-лошо – един непризнат Лъв елементарно може да употребява чара си, с цел да потърси удивление другаде, което сигурно ще подлуди ревностния Скорпион.

Ако тези две мощни персони станат врагове, всяка от тях ще пострада.

Дева и Риби

реклама

Токсичността на тази двойка зодии се свежда до един спор: Девата желае Рибите да държат главите си в облаците, а Рибите желаят Девата да се причисли към тях и да се носят над земята.

Девата и Рибите имат доста общи неща – внимание към другите, предпочитание да оказват помощ на нуждаещите се, сензитивност и деликатност – заради което могат сполучливо да бъдат другари или да си сътрудничат.

Но в любовта ги чака отчаяние. Кой идеалист желае да бъде измъкнат от неговия приказен свят, единствено с цел да приказва за сметки?

Кой удобен човек желае да прекара 20 минути в разискване на последната фантазия на колегата си?

При раздялата и двете страни ще страдат, само че надълбоко в себе си ще знаят, че по този начин ще е по-добре за тях.

Везни и Дева

Това е една от тези двойки зодии, при които всяка страна изважда най-лошото в другата.

Критичните мнения на Дева могат мощно да разклатят самочувствието на Везни, които желаят да живеят в съвършен свят.

От своя страна конформистката Везни, която постоянно ще избере по-добрия вид, може да накара Девата да спре да й има вяра и да стане още по-подозрителна.

Имат общи черти – и двамата са естети, стремящи се към съвършенство, тъй че в началото може да се харесат.

И двамата са разговорливи хора – първоначално ще приказват до зори, само че след това разногласията им ще продължат с часове.

И Везни, и Дева не могат да се оправят със загубата на душевно равновесие. В тази връзка това е елементарно, тъй че те могат да доведат взаимно до невроза.

Стрелец и Риби

Добродушните Риби имат един минус, за който може даже да не ги подозирате – те таят завист дълго време, тъй като обичат да бъдат онеправданата страна.

Стрелецът, въпреки това, е занаятчия на разбирането, който в действителност не помни доста незабавно.

Ако Стрелецът е по отношение на Риби, той няма да толерира потребността им да чоплят в раните си и да се оправят с треперенето си и те ще се почувстват афектирани и пренебрегнати.

В природата на Рибите има доста потиснатост. Докато Стрелецът е най-големият оптимист в зодиака, което ще провокира недоумение.

В последна сметка Стрелецът ще напусне Риби, избирайки свободата и приключенията.

Козирог и Везни

Тези две зодии се любуват на секса, считайки го за значима област от всяка любовна връзка.

Срещите им в спалнята обаче евентуално ще завършат с отчаяние, тъй като сред тях няма никаква химия.

Връзката им може да стартира с хубаво другарство. И Везни, и Козирог имат мощно възприятие за правдивост и не крият, че се интересуват от материята и престижа.

Ако решат да създадат освен това, ще им би трябвало известно време, с цел да схванат, че няма искра.

С течение на времето Везните ще обвинят Козирога, че е отегчителен и остроумен, а той нея – че е суетна и дребнава. След разлъка те могат да таят злост един към различен дълго време.

Водолей и Телец

Тези зодии не могат да бъдат по-различни. Телецът ще чака от Водолея да не прави нищо, с изключение на да си стои у дома или да плеви градината, което Водолеят ще схване като офанзива против свободата и независимостта му.

Телецът може да получи предсърдно мъждене, когато Водолеят продължава да се пробва да го убеди да направи някаква смяна, към която е алергичен.

Телецът ще стане раздразним и още по-отдръпнат. Водолеят ще търси неспокойствие отвън връзката, което ще докара собственическия сътрудник до ръба на отчаянието и в последна сметка ще си тръгне с разрушено сърце.

Това обаче не е наложително да направи огромно усещане на Водолея и Телецът няма да му елементарни това до края на дните му.

реклама

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР