Какво предстои за през новата 2023 година? Ще се сбъднат

...
Какво предстои за през новата 2023 година? Ще се сбъднат
Коментари Харесай

Астрологът Мира Кунева: Стартирайте нови проекти през май


Какво следва за през новата 2023 година? Ще се осъществен ли желанията ни или би трябвало да отложим проектите си за по-нататък? На тези и още доста други въпроси дава отговор астрологът Мира Кунева в предаването „ Тази Събота “.

Каква година ще бъде 2023-та спрямо към този момент миналата 2022-ра? „ Тази година ще бъде една по-мека година, не желая да кажа че всички проблеми ще отминат незабавно, тъй като инфлацията и рецесиите, с които се сблъскахме ще продължат да ни съпътстват. Те ще бъдат овладявани чак през 2025 година “, споделя Мира Кунева.

Според нея през 2021 година и 2022 година в небето се е образувал един мощен аспект сред Сатурн и Уран - две планети, които са най-силно свързани с стопанската система и с материалния свят. Този аспект при започване на декември 2022 година и изключително в този момент, когато Сатурн влезе в знака Риба и ще е там до 2025 година, носи.

„ Хармоничните процеси, които носят тези планети, допускат също по този начин, че ще има и доста промени. Но когато аспектът е съразмерен, тия промени стават по-бавно, по-плавно. Ние го одобряваме по–лесно “, споделя още Мира Кунев.

До към 20-и май ще бъде в знака Овен. „ Юпитер в Овен е доста мощен аспект за ново начало, без значение в каква посока - работа, бизнес, образование или пускане на нови връзки, или просто да променим нас самите. Юпитер в Овен е новото начало, доста мощна огнена сила. Тук в действителност можеш да стартираш някакъв нов план за себе си “, изяснява още астроложката.

В края на май Юпитер влиза в знака Телец и там към този момент е друго, тъй като тази планета се свърза със стабилността, т.е. време е да се вършат нови неща до към края на май 2024 година Те ще сложат постигнатото на една здрава печеливша основа, т.е. всеки стартират бизнес ще работи и ще носи облага.

Кой е най–големият пренос, който ще се случи в границите на идващите 12 месеца. „ Това е влизането на Плутон във Водолей, което става един път на 220 години. Предишният интервал, когато Плутон е бил във Водолей са настъпили събития като френската гражданска война, американската война за самостоятелност и така нататък “, изяснява още Мира Кунева.

Вижте с какво ще се наложи да се разделим през тази година, както и каква е прогнозата за всеки зодиакален знак във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР