Какво представлява боди контурингът и как се прави скулптура на

...
Какво представлява боди контурингът и как се прави скулптура на
Коментари Харесай

Как се прави скулптура на тялото?

Какво съставлява боди контурингът и по какъв начин се прави статуя на тялото изясни коремният хирург доктор Калоян Денков в предаването " Денят стартира с Георги Любенов ".

Д-р Калоян Денков, коремен хирург: Боди контурингът не е нещо ново, само че е напълно обособена част от пластичната хирургия, която не е доста развита. По-старите хирурзи споделят, че е чиста липосукция, само че това не е по този начин, тъй като с навлизането на новите технологии в естетиката можем да избегнем огромните сечения и белези за пациента и с използване на тези технологии да реализираме стягане, обтягане, лифтиране на кожата. Това ще спести доста главоболие на пациента.
Генералната цел е хармония, като не е използвано на всеки пациент.
Д-р Калоян Денков: Не на всеки пациент можем да създадем плочки. Идват някакви пациенти при мен и ми споделят: " Докторе, направи ми плочки ". Но аз тези плочки не ги сътворявам, т.е. или пациентът би трябвало да има развита коремна мускулатура, към която можем да работим, да изтъним коремната стена или коремната поставка под кожата, т.е. да премахнем мазнините и да можем да работим към неговата лична анатомия.
Какви са позитивните и негативните последици от метода разберете от видеото с диалога.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР