Какво прави една връзка пълноценна, стабилна? Комуникацията е един от

...
Какво прави една връзка пълноценна, стабилна? Комуникацията е един от
Коментари Харесай

Как общуването влияе на сексуалния ни живот

Какво прави една връзка пълноценна, постоянна? Комуникацията е един от факторите, които способстват за това. Удовлетворението от секса също, само че с цел да бъде той трогателен, още веднъж се нуждаем от добра връзка с колегата. Вижте за какво тя е значима и по какъв начин се отразява на половия ни живот.

Останете любопитни един към различен
Когато двама души са дружно от години, постоянно стопират да бъдат любопитни един към различен, тъй като считат, че към този момент знаят всичко. Могат да назоват обичани усети и цветове на другия, какво харесва или не. Въпреки това да си мислите, че знаете всичко един за различен може да се окаже „ рисково “ за връзката ви. По-лесно е да изберете да предвидите възприятията и реакциите на половинката си, вместо да попитате за тях, да бъдете любопитни. Събудете любознанието един към различен, тъй като по този начин ще помогнете на връзката ви да бъде по-удовлетворяваща, както и половият ви живот. Не приемайте, че той или тя харесва да прави секс единствено в една поза, да вземем за пример, или нещо друго, което ви е известно, питайте се, споделяйте. Така с лекост ще въведете новости в спалнята, а шерването отвън нея може да ви помогне да се преоткриете и за други неща.

Бъдете отворени
Да бъдеш отворен пред половинката си е едно от най-важните информационни умения. Това разрешава на колегата ви да разбере мислите и възприятията ви, да се свържете с него и да покажете същинското си Аз, даже в случай че се срамувате от някои интимни тематики. Тази информационна процедура е значима, защото спомага за усилване на желанието и удоволствието. Споделянето на интимните ви мечти, усилва прочувствената фамилиарност, което може да ви накара да желаете да бъдете интимни по-често.

Не бъдете осъждащи
Част от това, което прави шерването мъчно, е страхът да бъдеш наказан от колегата си. Затова бъдете деликатни по какъв начин реагирате. Разбира се, никой не е съвършен и всеки прави неточности. Дори и да не споделяте едни и същи мисли или усеща по съответни тематики, значимо е да помислите по какъв начин бихте желали другият да се отнесе към вас, в случай че обстановката е противоположна. Това важи за тези случаи, в които за вас има неща, които биха били неприятни в спалнята. Важното е да отбележите, че това не е вашето преживяване, без да сте нападащи към половинката си, само че и да не се поддавате на операции да вършиме нещо, което не ви е прелестно. Не изключвайте опцията да говорите за фантазиите си, даже от време на време да се разминавате в тях. Все някъде ще намерите допирни точки.

Покажете, че сътрудникът е значим за вас
В една връзка всеки има желанието да бъде обичан, забелязван подобен какъвто е, даже след дълги години взаимоотношения се нуждаем да усещаме непрекъснато, че сме значими за половинката си. Това може да се случи по доста и разнообразни способи – посредством допиране, освен в хубавите моменти, само че и в сложните, контакт с очите, до момента в който говорите, похвали, даже по време на секс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР