Какво? Политиците ви били виновни, че живеете като животни, а?

...
Какво? Политиците ви били виновни, че живеете като животни, а?
Коментари Харесай

****** закла крава на улицата пред погледа на съседите от блоковете!!!

Какво? Политиците ви били отговорни, че живеете като животни, а?


Проблемът на извънредно разхайтеното държание е, че не е било глобено. С други думи: най-отворени са тия, които не са яли задоволително пердах.

Обществото ни се трансформира в глезено мамино детенце, което тропка с краче и вика: „ Ще си върша каквото си желая пъъъъък! “ И до момента в който няма кой да му обърше два шамара, че да му завърти сополите към врата, нещата ще стават все по-зловещи.

Ето ви вест от Гоце Делчев: поглежда една жена през прозореца си – в жилището, в който живее, и…

(Цитатът е от поста ѝ във Фейсбук)

„ Като за положително утро, какво виждам аз. Това обикновено ли е? Показах се през терасата и попитах господина дали е обикновено да заколи кравата пред входа на блока. Отговорът,който получих, беше: Та ЯС да не съм пристигнал инцидентно у вас да я заколя? “



Въпроси някой?

Щом теб персонално кръвта не те е оплискала по лицето и не ти е изцапал персоналното пространство, значи нямаш глас в тази ситуация.

Ама детето ти щяло да сънува кошмари? Дреме му на него на г*за за твоето дете! Ганьо желае всички да се интересуват от него и неговото благоденствие, само че да не го занимават – той да се интересува от тях.

Този… „ човек “ е заклал кравата на улицата, сред блоковете. Не можеш да намериш думи да опишеш нещо сходно, тъй като в никакъв случай не си си фантазирал, че може близък ти да изпадне до такава подлост. Все едно да не намираш думи да опишеш нахлуване на извънземни – ами обикновено е да не намираш думи – по кое време си мислил, че ще доживееш да видиш сходно нещо!!!

Не е напълно истина обаче, че не намирам думи. Напротив – намирам. Само че нито една от тях не става за издание. Все отново ни четат и деца, и малолетни. Но другояче на говедото мога да му кажа единствено какво да направи със личния си запарен живот, по какъв начин да го направи, какво да направи преди този момент на майка си, сестра си и вуйна си.

Има известен… по какъв начин да го кажем… дисбаланс в насилието. Например: в случай че един селяшки принц си заколи кравата на улицата, ще се стартират едни следствия, пък той ли е бил, юристът ще разтакава, ще изяснява, че той по този начин си я е заварил, дрън-дрън. В същото време обаче, в случай че някой татко, който вижда по какъв начин детето му припада от гледката на коленето, кръвта, звуците, мученето, предсмъртната мъка и така нататък, слезе долу и му смени физиономията на селяндурския принц, полицията ще го прибере за нула време и очевидци ще има, и фотоси и всичко. Ще го затворят като спри та гледай. А действително: е за самоотбрана. Самозащита от нападателната селяндурщина, варварите, превземащи Рим, в случай че не ги спрем в този момент, на следващия ден ще се събудим в страна, в която се колят животни по улиците, децата гледат и „ попиват “ положителни практики, а селяндурските принцове ще ни викат да си гледаме работата и че не ни визира.

Ако полицията, прокуратурата и локалните управляващи и СЕГА се създадат на разсеяни, и този случай го заметат, всичко отива по дяволите! На ръба сме и салдото е доста нежен.

Психопатите са измежду нас и щом не могат да ги лекуват, би трябвало да ги затварят, тъй като – както сочи статистиката на ФБР, откогато се води такава (десетилетия вече): всеки сериен палач е имал в живота си епизод с принуждение над животни. ВСЕКИ сериен палач е почнал по този начин. Това е друго, казвате, тъй като е крава – за ястие? Само че той си е доставил удоволствието да „ шокира “ съседите си с кърваво шоу! Това към този момент е рисков казус и приказва за социопатия. Той се е забавлявал да го прави там, а не на скришно място.

Преди няколко години в столичния квартал „ Надежда “ мъж стреля по деца, тъй като му шумели под балкона, проверяващите откриха, че същият е стрелял по-рано по животни. Въпрос на „ веселба “, нали по този начин?

Насилието и кървищата стават естествени гледки за децата ви. Не ви ли пука най-малко малко? Не може да си траете и да викате отново: „ Еееее, то какъв брой други по-страшни неща има, сà… заклал една крава… “ Всеки един заклан от личното си дете родител си е мислел, че „ чак токова ужасно не може да е “. Всеки родител на пандизчия, който сега лежи за принуждение, ликвидиране, осакатяване и така нататък, си е мислил, че неговото дете не може да се поведе по неприятния образец.

ТРИМА съдебна експертиза СБИХА В ПИРДОП, ЕДИНИЯТ СТРЕЛЯ С ПИСТОЛЕТ

Ако не виждате връзката сред двете събития, значи сте част от казуса.

И всичко това – единствено някакви си (няма и) две седмици, откакто различен един ш*** д**** закла и провеси мъртвец на животно – в София…

Започна се, не го ли разбирате! Започна се. Те завладяват страната. Варварите са пред портите, или се съпротивлявате, или ставате храна.

(!!!)

Вземете се замислете дали в действителност „ не ви е толкоз значимо “ и дали в действителност „ какво толкоз се е случило! “

Защото, в случай че е така… може би няколкото останали от малко малко естествени в тая страна ще би трябвало да си вземем довиждане с вас и да ви оставим да си се колите по улиците.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР