Какво по-хубаво от това да отидем за няколко дни на

...
Какво по-хубаво от това да отидем за няколко дни на
Коментари Харесай

Камериерките никога не докосват тези неща когато са на хотел

Какво по-хубаво от това да отидем за няколко дни на хубаво място и просто да се отпуснем и да се любуваме на мира и разкош? Без почистване, готвене, нареждане и всичко най-досадно от домакинската работа, за което се сещате. Тук обаче има едно голямо " НО ", което важи даже и за най-лъскавите хотели. 

Макар и стаите да са добре поддържани и мястото за отдих да има задоволително добра известност, би трябвало да знаете някои мръсни, дребни секрети, които единствено камериерките могат да ви кажат. Ето 4 неща, до които е добре да не припарвате:

Чашите в стаите

Имате ли визия с какъв брой време разполагат камериерките, изключително в по-натоварените сезони, с цел да почистят една стая, до момента в който се настаните в нея? Между 10 и 15 минути. Ако има и толкоз. По тази логичност, може да се досетите, че комфортно разположените в стаята чаши за кафе и вода може би не са били акцентът, сграбчили вниманието на камериерките и най-вероятно не са били обект на хигиенизиране. Е, несъмнено, в случай че не са били очевидно мръсни и употребявани. В най-хубавия случай, в случай че не наподобяват употребявани, камериерката просто ги е приплакнала с вода в банята. 

 хотел

Одеялата

Особено тези, които намирате в дрешника в по-студените вечери. Много е евентуално да са топлили много хора преди вас и да не са посетили пералнята по-късно. Освен в случай че не е имало забележими петна по тях.

 

Каните за вода и кафе машините

Ако ще пиете кафе в хотел, по-добре си го поръчайте в ресторанта или на бара. Ако намерите сходна екстра в стаята, в множеството случаи това са кани за топлене на вода, знайте че те не се почистват толкоз съзнателно, а по-скоро се забърсват, просто едвам не наподобяват мръсни. 

 хотел

Дистанционните и ключовете за осветяване

Няма нищо по-опасно в стаята от отдалеченото за тв приемника, климатика и ключовете за лампите. Просто няма клиент в стаята, който да е съумял да избегне до момента с тях, а в името на бързото разчистване, камериерките не отделят доста време в дезинфекцирането им. Не е от неуважение, а в действителност почистването на стаята би трябвало да се случва експресно бързо. Затова - преди да измененията температурата в стаята, да пуснете тв приемника или да светнете лампата, почистете отдалеченото и ключа със алкохол или антибектариална мокра кърпичка. 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР