Какво по-благородно от това да подариш собствените си подаръци на

...
Какво по-благородно от това да подариш собствените си подаръци на
Коментари Харесай

Ден на благодарност към „Интерком Груп“ в педиатрията на МБАЛ „Св. Анна“ - Варна

Какво по-благородно от това да подариш личните си дарове на тези, които имат надалеч по-голяма потребност? Точно подобен жест направиха от „ Интерком Груп “ към клиниката по педиатрия към МБАЛ „ Св. Анна “ - Варна.

Чрез фондация „ Усмивката “ компанията подари получените дарове за 20-годишнината си и по този начин обнови мястото, където деца с тежки болести се лекуват.

Ремонтът обгръща стаи, коридори, сервизни пространства, като също така е построена напълно нова стая. „ Интерком Груп “ и фондация „ Усмивката “ подаряват за потребностите на педиатрията в болница „ Св. Анна “ и климатик, хладилници, а също и нови чаршафи с радостни детски претекстове.



„ Днес е ден на благодарността ни за това подаяние, което е на стойност 20 хиляди лв., а може би и повече. Ние можем да лекуваме децата, само че не можем сами да осигурим това, което в една болница най-често не доближава – уют и улеснения. С жеста на „ Интерком Груп “ те оказват помощ на болните деца престоя им в нашата клиника да бъде най-малко малко по-лек “, това сподели при тържеството във връзка завършилия ремонт началника на клиниката доцент доктор Боряна Върбанова.



Ръководителите на „ Интерком груп “ демонстрираха, че са удовлетворени и разчувствани от резултата на своето подаяние. Управителят инж. Павлин Николов огледа в детайли стаите, в които атмосферата несъмнено е по-добра от преди ремонта. Изпълнителният шеф на МБАЛ „ Св. Анна “ доктор Красимир Петров също се включи в събитието, което провокира откровени усмивки на наслада от добре свършената работа.



Клиниката по педиатрия разполага с 20 кревати, в нея се лекуват деца с възраст от 1 месец до 18 години с разнообразни болести. Приоритетни медицински действия в нея са обща педиатрия, детска ревматология, детска пневмологияи фтизиатрия, детска кардиология, алергология.



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР