Какво означава стари неща? Нека Тагарев каже какво даваме на

...
Какво означава стари неща? Нека Тагарев каже какво даваме на
Коментари Харесай

Каракачанов: Тагарев да каже какво даваме на Украйна – патрони и снаряди от складовете или техника

" Какво значи остарели неща? Нека Тагарев каже какво даваме на Украйна – патрони и снаряди от складовете или техника. Той приказва общи приказки. Нито споделя какво даваме, нито с какво ще бъдем обезщетени ", това написа профила си във фейсбук почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

" Говори за остарели неща, а ние нямаме нови неща. Единственото ново нещо са 98 бронирани машини за Специалните сили, които бяха поръчани по мое време. Ако приказва за остарели неща, Слава Богу, няма да даваме тези машини. Но ние имаме и едни танкове Т-72, 40 от които бяха осъвременени и са по-добри и от съветските и от украинските на фронта. Това остаряло или ново е ", попита Каракачанов

Ето какво още написа той в обществената мрежа:

Твърдението „ даваме единствено остарели неща “ е общи приказки. Стари от позиция на какво? От датата на произвеждане ли?

Колкото до казаното, че жива мощ няма да пращаме, то е несъмнено, тъй като няма по какъв начин да пратим без решение на Народното събрание. И най-вероятно, в случай че спорът не се глобализира, няма и да слагат въпроса за жива мощ.

Не разбирам и за какво не се споделя каква помощ изпращаме, откакто в един миг ние ще научим защо става дума и ще бъде тъпо да го научим от съветските уеб сайтове и от Министерството на защитата на Русия, вместо от нашия министър.

Видях, че е споделил, че ще се включим в самодейността за даване на 155-милиметрови муниции на Украйна. Въпросът е ще има ли вложения в нашия военно-промишлен комплекс. По принцип всяка инвестиция е добре пристигнала, единствено да не стане като инвестицията в Ирак. Големите приказки бяха, че като оказваме помощ на Ирак, по-късно ще участваме и във възобновяване на страната. Тогава Соломон Паси сподели: Само минерална вода да изнасяме е задоволително. Не знам и една бутилка да сме изнесли, само че опростихме 1 милиарда $ дълг на Ирак.
https://www.facebook.com/KrasimirKarakachanovVMRO/posts/pfbid0pLPcwdYghWcdjtUYvFpqRRz37Y35vbpP8iQofxEPd7HiR8nfJ1BJiJjeVhESX7tQl
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР