Какво означава отпадналата необходимост за бойните способности на българската армия,

...
Какво означава отпадналата необходимост за бойните способности на българската армия,
Коментари Харесай

Радев казва кога дава първия мандат след края на консултациите

" Какво значи отпадналата нужда за бойните качества на българската войска, за нейните отбранителни качества, в случай че се наложи. Трябва да поддържаме стабилен потенциал. Моята позиция е пределно ясна - въпросът към този момент не е да за даването на оръжия, тъй като с повече, по-малко или без оръжие, виждаме, че отиваме към сходно развиване на нещата на фронта. Въпросът към този момент е за неналичието на хора на бойното поле, тъй като това е война, която се води с доста хора. Липсата на хора като количество, подготовка и най-много като мотивация ". Това сподели президентът Румен Радев по отношение на възможната нова помощ за Украйна.
Прочетете още
Той ще разгласи по кое време ще връчи първия мандат след края на консултациите, което е през днешния ден. В 11,00 часа Радев ще се срещне с " ИТН ", а в 13,00 часа - с " Величие ".

" Новото държавно управление в нашата съседка ясно сподели, че най-големият боязън на политическата класа в тази страна е да признае самото битие на думите българин и българско в Република Северна Македония. Това е политика, ориентирана непосредствено против европейските правила и решения, взети с консенсус от всички страни членки, поетите от РСМ интернационалните задължения и най-много против личните ѝ жители, които ясно обявиха упоритостите си за европейското развиване на страната. Затова чакам незабавни и съответни дейности, както от българското държавно управление, по този начин и от европейските институции, за отстояване на европейските правила и правила в процеса на разширение, гарантиране на необратимост и резистентност в одобряването на правилата на демокрацията и главните критерии в спазването на човешките права. Ако Европейски Съюз не се ангажира с европейската вероятност на Балканите, само че на ясни правила, правила и полезности, то рано или късно, Балканите ще изправят Европа пред балканизация ", сподели още президентът.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР