Какво означава да сте родени между Овен и Телец (17

...
Какво означава да сте родени между Овен и Телец (17
Коментари Харесай

Родени между Овен и Телец (17 – 22 април):  Символ на лидер от висок ранг и творческо вдъхновение

Какво значи да сте родени сред Овен и Телец (17 – 22 април)

Родените в прехода сред Овен и Телец обичат да знаят и управляват всичко в животът си. Дори не желаят да си показват, че нещо към тях е допустимо да се случи без внимателният им контрол. Тези същински герои се отличават с непримиримост и дръзновение.

Родени сред Овен и Телец: Ярко въплъщение на силата и смелостта.

Авторитетни и смели хора, това са родените на границата сред Овен и Телец. Те са естествени водачи. Енергиите от стихиите на двата знака са добре комбинирани: импулсивният Овен се движи решително към задачата си, до момента в който практичният Телец се впечатлява от дребните елементи.

Трябва, обаче, да се подчертае, че не се преценяват с мнението и желанията на другите. Разбира се, това не постоянно е толкоз неприятно – значимо е да откриете „ златната “ среда, да смекчите нападателните си инстинкти и да се научите да почитате възприятията и желанията на близките.

Не инцидентно хората родени в интервала 17 – 22 април са нагледно съпоставени със светлината.

За да се появи даден човек под въздействието на този кръстопът, е задоволително от едната страна да бъде Овенът, а от другата Телецът, както и едно от светилата – Слънце или Луна. Много мощно изразено при хора, родени сред 19 до 21 април.

Още от антични времена се знае, че светлината символизира поглъщането на злото, на тъмнината, с подреждането на първичния безпорядък, трансформацията посредством филтриране от всеки непотребен нравствен товар. Естествен филтър на всичко неприятно по света.

Тези персони доста добре са съчетали в себе си главните характерности на Овена и Телеца, силите на огъня и земята.

Динамични, решителни и доминантни.

Човекът, роден в този интервал под въздействието на Овена е динамичен и съдбоносен, само че за разлика от „ чистокръвния “ Овен, той е по-малко корав и по-сдържан в страстите си.

Бурната сила и самостоятелността на този знак се насочват към практичния и спокоен канал на земния Телец. Освен това доста работлив, само че в това време знае по какъв начин вярно да разпределя силите си и да ги изразходва по предопределение.

Той е изключително угрижен за материалната среда, в която желае да се открои и да реализира обилни триумфи, спрямо всички останали знаци. В всекидневието си този вид Овен, роден в преход към Телец, се стреми да се снабди с най-хубавите запаси и благосъстояния, само че не толкоз поради баналното им владеене, а с цел да получи признанието „ Най-добрият водач “.

Силни тялом, мощни и духом!

Личността родена напълно на границата с Телеца не е просто симпатично, умерено, с големите си влажни очи теленце, добродушно пасящо зелена тревичка. В първите часове в Телец към момента въздействие оказва детайлът на огъня, който е присъщ за зодия Овен. Образно казано, застанал човек пред вас вижда мощен Телец „ с огън в очите “, засищащ се единствено с най-сочната и най-качествена храна.

Такъв човек е мощен, както физически, по този начин и душевен. Той е в положение да реализира задачата си с особена непримиримост и старание. Обича да покорява върхове. В същото време е по-слабо емоционален типичният Овен, само че пък се разграничава от него с по-голямата си непоклатимост във всяко едно отношение.

От позиция на Телецът, този човек е буен, който натрупа солиден енергиен ресурс в себе си и чака подобаващия миг, а когато той настъпи, осъзнавайки вътрешния си капацитет, стартира да работи доста упорито и пламенно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР