Какво откриват агентите на КГБ в египетските пирамиди?Отдавна се спекулира,

...
Какво откриват агентите на КГБ в египетските пирамиди?Отдавна се спекулира,
Коментари Харесай

Какво откриват агентите на КГБ в египетските пирамиди?


Какво откриват сътрудниците на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) в египетските пирамиди?

Отдавна се спекулира, че извънземни са взели присъединяване в градежа на пирамидите. Но за посетителите на Египет максимален интерес съставляват внушителните антични предмети от предишното. В документалния филм на Amazon Prime „ Тайните досиета на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) “ се приказва, че през 60-те години на предишния век екип от руски откриватели открива мистериозна гробница и че нещо извънредно се случва под Хеопсовата пирамида.

В документалния филм взе участие някогашен дипломатически представител на Съветския съюз, с който продуцентите на шоуто вземат решение да се свържат. Неговата еднаквост остава анонимна, тъй като по това време той работи за съветската мафия.

Бившият руски чиновник е пренасял документи от Кайро към Москва, когато окото му хванала една записка на почитан чиновник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), която била измежду документите, написа spisanie8. По негови думи досиетата съдържали информация за откритите предмети, конфискувани от гробницата, които били класифицирани като строго секретни. Сред тях били 15 щайги с реликви, едно мумифицирано тяло на благородник, каменен саркофаг и осем образеца на писмени знаци.
Снимка: Reuters
Човекът, който е предал тази информация, е бил един от първите хора, който са влезнали в тази гробница. „ По време на ревизия на стената, изпитахме необичайно чувство, нещо като магнитна отблъскваща мощ, която се излъчваше от нея.

В един от отчетите на криптолога е записано: „ Частично дешифрирано известие, изписано на стената на гробницата, което предсказва за завръщането на античните летящи богове. “

В Кремъл вземат тази информация насериозно, като вземат решение да изпратят боен отряд на мястото, който бил там по време на отварянето на саркофага.

Даже могат да се намерят видео материали на „ извънземното “.
Снимка: Ройтерс
В последна сметка, пирамидите съставляват тайнственост за всички нас и до ден сегашен. Пълно е с конспирации по отношение на метода, по който са издигнати и от кого. Някои настояват, че египтяните са имали много развита технология по това време и посредством нея са съумели да конструират пирамидите по този величествен метод. Според други пък, извънземни са дали нужното познание за издигането на тези внушителни гробници.

Всъщност историкът Мат Сибсън твърди, че пирамидите са били там доста преди египтяните и те даже не са знаели какво е тяхното предопределение.

„ Когато най-накрая пирамидите били открити през XIX век, вътре не било открито нищо доста “, споделя Сибсън.

Историкът основава своите оферти на откритията, които е направил в пирамидата на Хефрен.

„ Стената наподобява изцяло равна и естествена, само че в случай че погледнеш от даден ъгъл ще видиш, че все едно е замазана с тиня. Забелязва се ерозия по стените в резултат на дъжд, само че геолозите настояват, че количеството му не е било толкоз огромно по това време (около 2570 година пр.Хр.), допустимо е случилото се да е станало 5500 години по-рано, към 8000 г.пр. Хр. “

Сибсън твърди, че липсват доказателства за това, че пирамидите са издигнати от египтяните.Точно поради това и поради откритията, които е направил, е безапелационен, че е изцяло допустимо египтяните да не са ги построили.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР