Какво още да очакваме от двата BEST OF концерта в

...
Какво още да очакваме от двата BEST OF концерта в
Коментари Харесай

Солистката на Брегович: Подборът на песните за концертите в Пловдив е страхотен

Какво още да чакаме от двата BEST OF концерта в Античния спектакъл?

Българската певица Людмила Радкова, която към този момент 23 години е неизменима част от именития „ Оркестър за сватби и погребения “ на Горан Брегович, изрази насладата си, че напълно скоро още веднъж ще излезе на българска сцена.

На 26 и 28 септември Античният спектакъл в Пловдив   ще посрещне майстора на балканската музика и емблематичните му шлагери, известни в целия свят, „ Калашников “, „ Месечина “ и доста други.  Какво още да чакаме от двата BEST OF концерта издава самата Людмила , която дружно със сестра си Даниела са единствените солистки в бенда на Брегович.  

„ Подборът на песни за концерта е страховит! Програмата включва най-харесваните осъществявания на Брегович и „ Оркестъра за сватби и погребения “ в цяла Европа. Това са най-големите шлагери от всички негови филми, в това число и тези, в които работи дружно с Костурица – „ Месечина “, „ Едерлези “, „ Чае Шукарие “, „ Калашников “ и така нататък Песни, с които доста може да се танцува и пее “, споделя Людмила.

Пловдивската аудитория ще чуе още и две нови песни  с испански темп, една гръцка, една арабска и несъмнено, родопската „ Вечерай, Радо “ – визитната картичка на двете български певици, за която Брегович споделя, че му звучи галактически и когато я запеят двете сестри, той постоянно става на крайници.

Людмила признава и огромното почитание, което изпитва към рок звездата на някогашна Югославия: „ За мен Горан Брегович е талантлив музикант. Той е най-хубавият композитор на Балканите, който ловко съчетава всички балкански ритми в едно. “

По отношение на проектите им след двете участия в Пловдив, певицата споделя, че с бенда незабавно отпътуват за Букурещ, след което им следва дълго турне в Америка и Канада.

BEST OF концертите на Горан Брегович и „ Оркестъра за сватби и погребения “ са на 26 и 28 септември от 20.00 часа в Античен спектакъл Пловдив. Билетите за 28 септември към този момент са изчерпани, само че за 26 септември има към момента, като са на цени от 40 до 60 лева

 

Нова тв

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР