Какво очаква зодия Телец през Април 2024?Време е Телецът да

...
Какво очаква зодия Телец през Април 2024?Време е Телецът да
Коментари Харесай

Какво очаква зодия Телец през Април 2024

Какво чака зодия Телец през Април 2024?Време е Телецът да работи! Хороскопът споделя, че всичко планувано през април ще бъде сполучливо изпълнено.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 

Общ хороскоп: Какво чака зодия Телец през Април 2024

 Зодия Телец-хороскоп за 2024 Какво чака зодия Телец през Април 2024

В началото на април Телците ще усетят мощен прилив на сила и ще стартират да търсят ниша за осъществяване на проектите си. Отделете време, обмислете деликатно всяка стъпка и несъмнено ще постигнете невиждани резултати.

В средата на април ще стартират да се отварят порти за Телците, с цел да реализирате задачите си. Хороскопът поучава да изберете най-краткия и елементарен път, триумфът е тъкмо зад ъгъла.

До края на месеца водовъртежът от събития ще завихри Телците с голяма мощ, без да оставя време за отмора. През този интервал се пробвайте да не забравяте за околните си.

 

 

Важни събития за Телец: Какво чака зодия Телец през Април 2024

 Какво чака зодия ТЕЛЕЦ през ФЕВРУАРИ 2024? Какво чака зодия Телец през Април 2024

8 април – новолуние

Първата седмица от забързания април ще завърши за Телците чудесно; време е да поставите спомагателни упования и да планирате бъдещето.

Не бързайте със заключенията и обмисляйте деликатно всяка стъпка. Не се поддавайте на външни убеждения, слушайте вътрешния си глас.

Вярвайте в себе си и всичко, което планирате, несъмнено ще се сбъдне.

24 април – пълнолуние

Сливането на силите на Марс и Сатурн ще ви даде убеденост в личните ви сили.

През този интервал Телецът ще бъде изпълнен със мощ, която ще ви помогне да се справите със подозренията в себе си.

Какво чака зодия Телец през Април 2024 в Кариерата: съществени събития

 Юпитер в Телец ще промени живота на три зодии Какво чака зодия Телец през Април 2024

Априлският хороскоп предизвестява Телеца против прекалено пилеене на сила, която звездите му дават в обилие.

Април е подобаващ за самоусъвършенстване и саморазвитие. Обърнете внимание на спомагателното образование по вашата специалност и не отхвърляйте предложенията на управлението за курсове за напреднали.

Вероятни са оферти от началници за покачване и възстановяване на материалните условия на труд. Някои Телци имат всички шансове да се реалокират на нова, по-добре платена работа.

Хороскопът предизвестява, че вашият шанс, професионализъм и сила могат да станат причина управлението или сътрудниците да изискат да ви делегират доста отговорности, които не са посочени в трудовия контракт. Не се съгласявайте с тези оферти.

Финанси: Какво чака зодия Телец през Април 2024

 Какво чака зодия ТЕЛЕЦ през ФЕВРУАРИ 2024? Какво чака зодия Телец през Април 2024

Печалбите на Телец ще порастват в сходство с напъните, положени в работата. Априлският хороскоп предизвестява доста представители на знака, че ще зародят обстановки, в които ще би трябвало да защитавате личните си пари, облага и планувани доходи. При всевъзможни бизнес договаряния съглашение с съперниците може да се реализира единствено с уверени и добре обосновани причини.
Според лунния календар времето за вложения ще пристигна сред новолунието и пълнолунието. Периодът е подобаващ и за осъществяване на огромни и значими покупки.

 

 

Любов: Какво чака зодия Телец през Април 2024

 Какво чака зодия ТЕЛЕЦ през ФЕВРУАРИ 2024? Какво чака зодия Телец през Април 2024

Как ще премине април, в случай че си самостоятелен човек?

Самотният Телец ще бъде на върха на своята харизма и предпочитание най-сетне да придобие сродна душа. Това предпочитание ще проличава във всичко – мекотата на гласа, натрапчивите обноски, широчината на дейностите, искреността на думите и възгледите.

В началото на април 2024 обаче Телците ще имат предпочитание да се отдалечат малко от обществото и да помислят за грешките си, само че този интервал ще завърши доста бързо. Хороскопът ви поучава да погледнете в предишното, да прецените личните си сили и да се насочите към бъдещи любовни победи.

Как ще мине април, в случай че си фамилен?

Семейният Телец ще се трансформира в „ ябълка на раздора “ в личното си семейство. След като към този момент е обидил половинката си, той неуморно ще продължи да ескалира обстановката, без да вижда по какъв начин се нагрява. Спри се. Говорете с обичания човек и слушайте всичко, което ви споделя. Не чакайте, до момента в който ви затворят със стена от съмнение.

За Телците, които към този момент имат връзка, е време да вземат жизненоважно решение. Ако през този интервал се поддадете на страстите и се разделите с възмущение един към различен, ще бъде съвсем невероятно да се съберете още веднъж.

Общуване: препоръки от звездите – Какво чака зодия Телец през Април 2024

 Какво чака зодия ТЕЛЕЦ през ФЕВРУАРИ 2024? Какво чака зодия ТЕЛЕЦ през Април 2024?

През април Телецът може да се срещне с авторитетни хора. Телецът, който е на вълната на общителността и емоционалността, ще остави доста прелестно усещане за себе си. Хороскопът споделя, че в бъдеще тези връзки ще ви бъдат потребни за прогрес в кариерата.

Здраве: рекомендации от звездите

Вслушвайте се в сигналите от личното си тяло. Вероятно е време да отидете на доктор.

Контролирайте прочувствения си декор. Ако изпитвате неочаквани промени в настроението и честа нервност, дайте си няколко дни отмора.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР