Какво общо имат помежду си тоалетните, бирите и асансьорите? Всички

...
Какво общо имат помежду си тоалетните, бирите и асансьорите? Всички
Коментари Харесай

5 странни начина, по които вашият iPhone може да умре

Какво общо имат между тях тоалетните, бирите и асансьорите? Всички те могат безусловно да умъртвят вашия обичан iPhone, настояват от застрахователната компания Worth Ave. Group.

Водата – и най-много тоалетната - публичен iPhone зложелател номер едно

Според Арън Купър, маркетингов шеф на Worth Ave. Group, се вижда забележителен растеж на повреди, провокирани от намокрянето на телефонния уред. Някои консуматори имат навика да го захвърлят в своята пералня, до момента в който други напряко го изпускат в тоалетната, до момента в който четат вестник, книга или просто пращат SMS.

Нещо повече. Според Купър дамите са тези, които най-често изпускат своя iPhone в тоалетната.

iPhone и бира = неприятна композиция

Голяма част от клиентите на Worth Ave. Group са колежани, които имат навика да прекаляват с бирата. Те постоянно губят или повреждат своите апарати след безпаметни празненства в локалния клуб или в ваучър в общежитието.

Дивото зове

Много от счупените iPhone-и са с напукан екран. Една от аргументите за това е, че Apple към този момент не продава протектори за екрана, защото съгласно компанията iPhone 3GS и iPhone 4 са задоволително здрави. Worth Ave. Group обаче е на друго мнение. Особено когато в цялата обстановка са забъркани и домашни любимци.

Арън Купър си спомня за случай, в който iPhone и котка си стояли спокойно и безшумно на масата. Звукът на апарата бил изключен. Изведнъж обаче пристигнал SMS и телефонът извибрирал. Домашният любим си изкарал акъла, блъснал една лапа на iPhone-а и го запратил през стаята. Екранът, несъмнено, се счупил.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР