Какво обичат мъжете повече от риболов в събота сутрин, мач

...
Какво обичат мъжете повече от риболов в събота сутрин, мач
Коментари Харесай

Как да отведем мъжа в рая по френски

Какво обичат мъжете повече от лов на риба в събота заран, мач в неделя следобяд и бира с другари вечер? Отговорът е елементарен - френска обич. По всяко време. Няма мъж, който да не се възбужда единствено от мисълта за женски устни. Ако твърди противоположното, значи лъже.

Най-важното, което би трябвало да извършите, с цел да го отведете в парадайса единствено с устни, е да забравите за комплексите и задръжките си. Някои експерти съпоставят доверието в връзките сред сътрудниците по време на френска обич с слагането на главата на дресьора в устата на лъва. В случая лъвицата сте вие.

Не бързай. Започни с постепенно,  представи си, че е близалка или сладолед. Ако го правиш на драго сърце, той сигурно ще го усети. Ако у теб има и капчица гадност или друго отрицателно възприятие - още веднъж ще забележи. Първо използвай устните, а след това включи и ръцете си.

Много дами не харесват френската обич, тъй като се опасяват от неприятното чувство при естествения противоположен гълтателен инстикт. Случвало се е даже на дами, които не са правили френска обич. Спомнете си прегледа при доктор от уши, нос, гърло, който натиска езика ви с дървена пръчица, с цел да види положението на сливиците. Доближаването към гърлото на някакъв предмет провокира естествена реакция. Решението е просто - отпуснете гърлото. Това е тайната даже на гълтачите на саби. Отпускайки гърлото, ще установите, че всичко става доста елементарно.  Бъдете сигурни, че когато сте уверена и спокойна, това ще му достави необикновено наслаждение. Тази техника се назовава дийптроутинг и няма мъж, който да не получи наслаждение от нея. Бъдете отворени и изобретателни.

Всичко това важи и когато мъжът прави френска на дамата. Тук обаче е доста значимо по какъв начин той се отнася към половинката си. Правете го на драго сърце, а не по обвързване. От огромно значение е също самият мъж да се любува на процеса и да претърпява дружно с партньорката си нейните оргазми. 

Освен че доставя голямо наслаждение, френската обич е най-бързият, натурален и най-важното ефикасен прийом да премахнеш умората, нервността и напрежението от един мъж, разясняват експерти. Хормонът простагландин, който се съдържа в спермата му пък, покачва общия тонус и въодушевление, отстранява напрежението и води до душевно равновесие. И в двата случая релаксът и на мъжа, и на дамата по този метод излиза доста по-евтино, в сравнение с отмора в спа курорт.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР