Какво никога няма да видите една парижанка да носи? Ако погледнем

...
Какво никога няма да видите една парижанка да носи?
Ако погледнем
Коментари Харесай

Модните грешки, които никога няма да видите парижанките да правят

Какво в никакъв случай няма да видите една парижанка да носи?

Ако погледнем на последните трендове през погледа на французойките, ще видим, че доста от тях не са изцяло използвани. А повода е ясна – дамите в столицата на модата в никакъв случай не позволяват взаимни отстъпки и това, което не попада в категорията на техния жанр, няма място и в дрешника им.

Ето по тази причина няма да видите парижанките да вършат тези фешън неточности:

Прекалено доста аксесоари

Философията “по-малко е повече ” е мантрата на всяка парижанка. Особено значимо за тях е да ползват правилото, когато сортират аксесоарите си. Рядко позволяват наслагване от цветни или обемисти бижута, а чантите, шапките, шалчетата и очилата нормално са с минималистичен дизайн.

Пет простички секрети за повече самочувствие от французойките

Неудобни обувки

Да, това включва и високите токчета. Обичаме по какъв начин те дават хубав свършек на визиите, само че за този резултат плащаме висока цена, която парижанките избират да си спестят в множеството дни. Защото никой тоалет не наподобява задоволително моден, в случай че най-после го носим с компликация и ни предизвиква стеснение.

Прекалено доста принтове и щампи

Ако следваме сегашните трендове и по-специално тази за съчетаването на принт върху принт, визиите ни рядко ще имат френското обаяние. Парижанките обичат семплия, изчистен жанр, който не се лимитира единствено от това, което е най-модерно в този момент. Затова и най-често избират монохромните визии, а само минималистичните принтове попадат в тоалетите им – като карето и райето да вземем за пример.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР