Какво налагаше за 24 часа да затворим всички училища? Импотентността

...
Какво налагаше за 24 часа да затворим всички училища? Импотентността
Коментари Харесай

Огнян Минчев: За какво да гласуваме за теб, бе Радев? Да си на власт означава да водиш другите, да ги накараш да ти вярват

" Какво постановяваше за 24 часа да затворим всички учебни заведения? Импотентността на властта го постановяваше. Неспособността на служебното държавно управление да постави ред, да наложи правила за реализиране на груповите публични действия в условия на епидемиологична рецесия, това споделя Огнян Минчев пред епицентър.бг.

Бойко Борисов също флиртуваше с Мангъров, с Алибегов и мутрите от игрища и нощни заведения. Но когато " опреше яйце до дупе ", се взимаха, въпреки и закъснели решения за публични ограничения на ограничение на болестта.

Служебните кабинети на Румен Радев са потресаващо импотентни в областта на този здравен мениджмънт. От открити антиваксъри и отрицатели на " оня вирус ", Кацаров и Радев се трансфораха в гузно мълчащи фигури, пропуснали опцията да обяснят на хората и да ги призоват към нуждата да се имунизират. Кацаров от кумова срама взе да приканва за това в последно време.
Радев и до момента мълчи. От устата му се отрони единствено някакво полупризнание, че самият той се е ваксинирал. Браво!
И по този начин - до през вчерашния ден.

Когато Кацаров разгласи всеобщото ненадейно въвеждане на " зелен документ " в едно общество, в което 20 на 100 са имунизирани. И взе " решителни ограничения " - изпрати децата у дома, на " онлайн образование ".

Нещастници на власт!

Кръчмарите и стриганите глави на Коцето-Възраждане демонстративно отхвърлиха новите " ограничения ".

Децата не могат да ги отхвърлят. Те нямат синдикати. Нямат лобисти. Нямат водачи, които да се застъпят за тях. Те ще би трябвало да понесат следствията от това, че Радев ще се явява на избори на 14 ноември, заради което не може да каже " копче " нито на поставящите ултиматум хора на Алибегов, нито на устатите антиваксъри и стригани мутри на русофилската външна страна, нито на едно огромно, безмълвно и скатаващо се болшинство, което се осведоми за вируси, ваксини и епидемии от източниците на локалния и на световния ъндъргаунд.

Е, за какво ни е тогава на нас президент? Защо ни е министър председател и здравен министър? Да си на власт не значи сконфузено да приемаш ограничаващи ограничения, които ще се саморедуцират до изпъждане на децата от учебното заведение.

Да си на власт значи да водиш другите, да ги накараш да ти имат вяра. За какво да гласуваме за теб, бе Радев? За какво свястно нещо си ни повел нанякъде през последните пет години?
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР