Какво можем да изгубим в края на една връзка? Някои

...
Какво можем да изгубим в края на една връзка? Някои
Коментари Харесай

След любовта: Мелани Грифит и Антонио Бандерас, които запазиха ПРИЯТЕЛСТВОТО след развода

Какво можем да изгубим в края на една връзка? Някои биха споделили всичко – любовта, поддръжката, другарството, уважението, опората… Много някогашни двойки обаче съумяват да продължат живота си в другарски връзки. Антонио Бандерас и Мелани Грифит са образец за подобен тип връзка и през днешния ден взехме решение да ви напомним тяхната история, която е колкото любовна, толкоз и история за дружба, която продължава все пак.

Антонио Бандерас, тогава прохождащ в Холивуд артист, и Мелани Грифит, която към този момент е много известна в киното, се срещат през 1989 година на премиите Оскар. За Бандерас това е първата поява на Оскарите, само че вълнуващото събитие той помни с нещо още по-значително – момента, в който вижда Мелани.

„ Първият път, когато отидох на Оскарите, филмът „ Жени на ръба на нервна рецесия “ (на режисьора Педро Алмодовар), стигнахме до аления килим и внезапно видях руса жена, която изглеждаше позната, тъй като я бях гледал във филми, само че тогава не помнех името ѝ. Затова попитах Педро: „ Коя е тя, по какъв начин се споделя “, а Педро ми отвърна: „ Антонио, това е Мелани Грифит. “ Това споделя Антонио за съдбовната среща с бъдещата си брачна половинка.

През 1995 година, двамата се събират на снимачната площадка на сантименталната комедия „ Две са прекалено много “. От първата им среща са минали 6 години, а Антонио към този момент се е снимал в огромни холивудски продукции с артисти като Том Ханкс, Мерил Стрийп и Брад Пит. В персонален проект 25-годишният испански артист е разведен за известно време с някогашната си брачна половинка Ана Леза. Мелани също преди малко се е развела с втория си брачен партньор Дон Джонсън. За срещата им по време на фотосите на кино лентата Мелани си спомня: „ Влюбих се в Антонио незабавно. Той към този момент беше влюбен. “



Малко откакто двамата към този момент са двойка, Антонио ѝ предлага брак на плаж в Северна Каролина. Сватбата им е през май 1996 година, а през септември се появява единствената им щерка, Стела дел Кармен. Така фамилията им става в действителност огромно, тъй като Мелани към този момент имаше две деца от предходните си бракове - Александър и Дакота, които стават деца и на Антонио. Бракът им продължава 18 години и завършва по взаимно единодушие през 2014 година Разводът им се оказа изненада за доста хора, за които Мелани и Антонио бяха измежду най-стабилните холивудски двойки. Въпреки че оповестиха завършек на романса си, двамата резервираха положителни другарски и фамилни връзки.

В изявление звездата от „ Маската на Зоро “ изясни: „ Спомням си тези години (прекарани с Мелани) като доста бурно и красиво време. Вече не съм женен за Мелани, само че тя е моето семейство. Тя може би е една от най-хубавите ми приятелки, в случай че не и най-хубавата. Семейството ми са те: Дакота, дребната Стела и Александър. ”



Мелани също нееднократно е отбелязвала, че обичта и възхищението посред им са живи. Тя постоянно поздравява и показва поддръжката си към някогашния си брачен партньор в обществените мрежи. „ Честит рожден ден на моя хубав някогашен брачен партньор Антонио! Винаги ще те обичам ", написа тя в обява. Друг пост пък гласи: „ ЧЕСТИТО АНТОНИО!!! Номинация за Оскар за най-хубав артист!! Толкова се веселя за теб и се гордея с теб!! Браво, Гуапо!!! ”

С тези изказвания известните артисти обществено и намерено показват, че краят на брака им не е поставил завършек на положителните им връзки, както и на връзката на децата на Мелани с Антонио.

Дъщерята на Мелани, Дакота Джонсън, която изгря на екрана във кино лентата „ 50 нюанса сиво “, приказва за него по този начин: „ Моят втори татко, Антонио Бандерас, нахлу в живота ни. Той беше толкоз витален и толкоз занимателен, а британският му беше... нереален. За нас той бе необикновен. Той обичаше майка ми и нас толкоз мощно, че това промени целия ни живот вечно. "



Бракът на Мелани и Антонио е имал своите с възходи и падения (както всички останали), само че те успяваха да се насладят на времето си дружно и съумяха да изживеят любовта си пълноценно. Явно също по този начин са съумели да вземат решението да тръгнат по разнообразни пътища в точния момент, обичта и уважението един към различен. Двамата артисти са същинско доказателство, че е другарството след развода е изцяло постижимо и даже потребно за цялото семейство.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР