Какво може да накара една майка да пожелае да упражнява

...
Какво може да накара една майка да пожелае да упражнява
Коментари Харесай

Какво накара Шер да поиска попечителство над 47-годишния си син

Какво може да накара една майка да пожелае да упражнява наставничество над съвсем 50-годишния си наследник? За страдание мотивът за сходна молба в никакъв случай не може да бъде прелестен и тъкмо това се случва с Шер сега.

В ново заведено правосъдно дело певицата упорства за настойничество над 47-годишният си наследник, който съгласно документите е душевен неспособен да ръководи личните си финанси. 

 шер Getty

Съгласно законодателството на Съединени американски щати попечителството е назначение на аставник от съда, който да ръководи персоналните или финансовите каузи на друго лице, което не е в положение да ръководи изцяло делата си поради ранната сивъзраст или физически или умствени ограничавания.

Шер е подала молба за настойничество над възрастния си наследник заради боязън, че той не е кадърен да ръководи личните си финанси, съгласно голям брой отчети. Поп иконата е поискала да бъде единственият настойник на 47-годишния Илайджа Блу Олман, на фона на хипотетичните му битки с наркотичната взаимозависимост.
                             

Според правосъдните документи, подадени в сряда, певицата твърди, че синът ѝ е „ всъщност некадърен да ръководи личните си финансови запаси заради тежки проблеми с психологичното здраве и злоупотребата с субстанции “, оповестява TMZ.

Смята се още, че Шер е загрижена, че парите, които синът ѝ получава от починалия сибаща - музикалната икона Грег Алман, ще бъдат изхарчени за опиати.
                             

„ Всички средства, полагащи се на Илайджа, неотложно ще бъдат изразходвани за опиати “, твърди Шер в документите, което ще „ остави Илайджа без актив и ще изложи живота му на риск “.

77-годишната певица декларира в документите, че не е могла да разиска със самия Илайджа обстановката и желанията му за аставник заради моментното му психическо положение.

 шер Getty

В документите се показва, че като негова майка Шер счита, че би била най-хубавият човек, който да управлява неговото настойничество. Съдът насрочи чуване по делото за 6 март 2024 година

Припомняме, че преди няколко месеца   След изказванията на някогашната си снаха певицата отхвърли обвиняванията в изказване пред People и назова „ слуховете погрешни “.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР