Какво могат да научат жените от мъжете? И има ли

...
Какво могат да научат жените от мъжете? И има ли
Коментари Харесай

Какво могат да научат жените от мъжете?

Какво могат да научат дамите от мъжете? И има ли нещо, в което мъжете фактически са по-добри?

Жените са известни със склонността си към прекомерно доста приказки, обстоятелствени пояснения и подробни описания. И заради тази причина постоянно остават нечути и неразбрани. За разлика от тях, множеството мъже приказват единствено тогава, когато сметнат за вярно. Не че се пробват да преобладават. Те просто не обичат празнословията. Че в действителност знаят доста повече, в сравнение с допуска видимо „ безмълвният “ им темперамент. Така че разчупи общоприетото мнение и се научи да слагаш спирачки на привичната си приказливост. Ще видиш по какъв начин близките ще стартират да почитат както мнението ти, по този начин и мълчанието ти.

По хипотеза, дамите са по-добри сътрудници, само че мъжете са тези, които познават тънкостите на екипната работа. И реализират триумф в множеството си житейски инициативи с помощта на.тези умения, а не на коефициента си на просветеност. Жените вършат тъкмо противоположното – разрешават на персоналното отношение да управлява делата им, мислят първо за себе си, а по-късно за екипа и постоянно са подготвени да се нахвърлят една против друга, в случай че това ще им донесе персонална победа. И по тази причина постоянно остават губещи. Научи се да печелиш!

Забелязала ли си, че в доста връзки мъжете реализират нещо доста по-лесно от дамите? Това е по този начин, тъй като за разлика от дамите, които се управляват от страстите, мъжете са доста по-безпристрастни в начинанията си. Вероятно тъй като знаят, че постоянно ще се откри някой различен, който да одобри изискванията им. Ако искаш да жънеш триумф в дейностите си, пази страстите за взаимоотношенията с най-близките хора, а в останалите инициативи се научи да бъдеш (или най-малко да изглеждаш) безпристрастна.

Голям проблем на дамите е, че постоянно одобряват рецензията персонално. Те считат, че в случай че някой симпатизира на някого, би трябвало да се съгласява с него (в множеството случаи) и не схващат желанието на половинката си да им се опълчва намерено. Те даже се усещат наранени, в случай че обичаният им изрази обществено противоречие. Противопоставяйки се на дадена концепция, един мъж просто я раздира на състaвните ѝ парченца, изследва устойчивостта ѝ и демонстрира поддръжка. В същото време желае да се убеди, че половинката му е способна да се аргументира и изпитва вътрешно удовлетворение, когато вижда гнева й. Всъщност той е надалеч от концепцията да я унижава. Така че вместо да показваш нокти идващия път, когато се почувстваш наранена от половинката си, поеми надълбоко еъздух и се пробвай да мислиш в синхрон с него.

Но тук не приказваме за героична храброст и паднали жертви. В последна сметка всеки бърка. Важното е по какъв начин ще реагираш по-късно – ще запазиш ли достолепието си или ще наведеш глава за наказване.

Мъжката хвалба е пословична. Не инцидентно съпоставят мощния пол с петела в кокошарника. Но колкото и комична да наподобява тази надменност, в профил кара мъжете да наподобяват самоуверени, спокойни и поредни в дейностите си. Помни, като жена ти имаш качества, които не би могъл да придобие никой мъж. Способности, които те вършат неповторима, нужна и ценена. Покажи на близките, че знаеш това.

Още от дребни, момченцата изричат мнението си, без да разрешават на страха от неточности да спре. За разлика от тях, момиченцата сдържат интелигентността си, изакват внимателно да се уверят в това което мислят и едвам тогава се изричат. В множеството случаи – прекомерно късно. Така в света на възрастните е призната нормата, че мъжете са нападателни, тъй като постановат мнението си. Дори и концепциите им да са маловажни, те отново ще намерят метод да ги изразят. Не забравяй, хората усещат по какъв начин възприемаш себе си и в случай че излъчваш убеденост, както и че можеш да им бъдеш от изгода – сигурно ще стане тъкмо по този начин.

от www.MoetoDete.BG

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР