Какво мисли Брюксел за нас със сигурност не е мнението

...
Какво мисли Брюксел за нас със сигурност не е мнението
Коментари Харесай

Харизанов: Резолюцията въобще не ме интересува

" Какво мисли Брюксел за нас сигурно не е мнението на социалистите, комунистите и зелените в Екологичен потенциал. Тяхната резолюция е призната в една комисия, в която са събрали повече гласове, и не е публично мнение. Те са малцинство в Екологичен потенциал и тяхното мнение изобщо не ме интересува ".

Това съобщи пред Българска национална телевизия политическият анализатор Георги Харизанов.

" Във всички европейски страни има корупция и забогатели хора от еврофондове. България не заема чак толкоз нежелано място в това отношение. Ние в никакъв случай не сме имали проблеми с регулаторните органи на Европейски Съюз. Няма по какъв начин страната да забогатае единствено с еврофондове. Еврофондовете са помощно средство, с цел да доближим стандарта на живот на Западна Европа. Единствено частният бизнес може да дърпа страната напред, а не еврофондовете. Затова би трябвало да се мисли за промени, които да подкрепят частния бизнес:, продължи Харизанов, представен от novini.bg.

" В отчета на Европейска комисия имаше неща, които доста ме учудиха. Примерно за собствеността на медиите. Кой в България не знае коя медия на кой е? Нека да ми се обадят от Брюксел и аз незабавно ще им отговоря на въпросите. За мен какво написа в отчета на Европейска комисия няма чак толкоз огромно значение, за разлика от някои други хора. Животът си продължава и след този отчет, нищо не се е трансформирало. Да, отчетът е значим и би трябвало да работим, с цел да може идващия да бъде напълно позитивен ", добави анализаторът.

" Темата за нова Конституция е отговаряне на едно от главните претенции на протестиращите и за мен това не е скеч. Със сигурност са нужни съвещания с конституционалисти. Въобще не се тормозя, че Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи няма да вземат участие в основаната комисия в Народно събрание.

Нищо в електоралните проучвания не демонстрират някакво трагично разбъркване в политическите пластове. Не бива да забравяме, че това държавно управление е определено с поддръжката на близо милион българи. Тях къде ги забравяме, като приказваме за митингите? Аз не съм експерт по прогнозите. Темата за края на ГЕРБ я слушаме от няколко години. Защо се питат шестата или седмата политическа мощ дали ще се коалират с ГЕРБ, а никой не пита ГЕРБ с кого биха се коалирали ", запита на собствен ред Харизанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР