Какво ли не прави Сузанита, за да се говори и

...
Какво ли не прави Сузанита, за да се говори и
Коментари Харесай

Евтин цирк за пред медиите! Сузанита си измисли драмата със Сашо Лудия! Двамата не са се разделяли

Какво ли не прави Сузанита, с цел да се приказва и написа за нея. Щерката на Орхан Мурад май си измисли цялата драма към гаджето си – Сашо Лудия, разбра HotArena.

Певицата твърдеше, че той е затворена страница, само че явно не е. Малолетната още веднъж се събра с него, макар че до преди няколко дни не спираше да го плюе и да сипе обиди и закани по негов адрес. Тя даже обществено призна, че Сашо я е пребил и това е повода за разлъката им, писа „ България Днес “.

Оказа се, че тя е по-влюбена в Александър от всеки път. Скандалната певица разгласява фотография от нощно заведение, където влюбените гълъбчета купонясват и поливат следващото начало на връзката си. Неин почитател я попита за какво е бил целият цирк, откакто още веднъж са дружно.

За да има защо да си говорите, бе “, отговори тя и продължи: „ Историята ни е забавна и безкрайна. Ние не сме играчи, ние с него дефинираме разпоредбите. Никога не сме се разделяли “. Сузанита захапа и сякаш „ заместничката “ си, с която й постави рога. „ Тя не става и за една вечер. Когато бяха дружно, със Сашо си пишехме непрекъснато. Няма по какъв начин да ревнувам от човек, който поставя тениска на някоя компания и отива на дискотека. Тя е на ниска цена менте “.

А може да си е измислила целия този звук, защото сега се спекулира, че тя в действителност ще влезе, само че за малко, в къщата на „ Биг Брадър “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР