Какво количество вода и кога да я консумирате през деня?

...
Какво количество вода и кога да я консумирате през деня?
Коментари Харесай

Какво количество вода и по кое време на деня да я пиете?

Какво количество вода и по кое време да я консумирате денем?

Днес от ден на ден хора се грижат за здравето си. Консумират здравословни храни, вървят на фитнес и постоянно се съветват с лекаря си. Всичко това им оказва помощ да поддържат телата си здрави, стройни и енергични. Има обаче няколко елементарни съвета, които ще ви оказват помощ да се почувствате доста по-добре. Всички знаем, че хидратацията е от значително значение за нашето здраве. Трябва да пиете най-малко 8-10 чаши вода дневно. Да, това ще ви накара да се почувствате по-добре. Трябва да знаете какво количество вода да пиете и кое е най-подходящото време за пиянство на вода денем. Това ще ви помогне да извлечете повече изгоди за тялото си. Следвайки тези препоръки, ще подобрите здравето си и ще се почувствате в действителност здрави.

Сутрин – 08:00 часа
Пиенето на вода на гладно ще ви помогне да постигнете здравословни равнища на хидратация. Това е и добър метод да разсъните тялото си и да го приготвите за закуска. По този метод ще останете здрави и ще имате повече сила.

11:00 часа
Не забравяйте да пиете вода по това време. По този метод ще намалите апетита си и ще избегнете потреблението на непотребна храна преди обяд.

13:00 часа
Някои хора считат, че пиенето на вода по време на хранене е нездравословно за храносмилателната им система. Но това въобще не е по този начин. Чаша вода с обяда ще усъвършенства храносмилането.

Следобед -16:00 часа
Между обяд и вечеря има много време. Ето за какво е обикновено, в случай че през това време се почувствате жадни. Просто се научете да чувате тялото си и да пиете вода, когато е належащо.

Вечеря – 20:00 часа
Можете да изпиете чаша вода преди вечеря. Би било отлично да добавите парче лимон.

Вижте още: Ябълков мед – сладко и вкусно прелъщение. Проста рецепта

По този метод можете да изпиете нужното количество вода за деня.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР