Какво каза Мария Захарова - не трябва да се забравя,

...
Какво каза Мария Захарова - не трябва да се забравя,
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов: Ако не беше Съветската армия, щеше ли да кажем йок на Хитлер за евреите?

”Какво сподели Мария Захарова - не би трябвало да се не помни, че в случай че не беше Съветската войска, 50 000 български евреи щяха да бъдат депортирани. Някой съмнява ли се, че нямаше да стане по този начин? Или ще кажем ние йок, не, на Гьоринг и Хитлер - ние ще си ги пазим нашите евреи, вие си гледайте работата ”. Това съобщи депутатът Иво Христов. Депутатът от Българска социалистическа партия проф. Иво Христов съобщи в прав текст, че спасяването на българските евреи се дължи на Червената войска. Подобна теза изрече преди дни Мария Захарова, представител на съветското външно министерство. Мнението на Христов е изразено на обществено събитие, като видео от него е оповестено на страницата му във фейсбук.

Според него " 80% от популацията са дебилни и не могат да се подписват " и за това сходни операции работят " безупречно ".

Христов напомня, че мотивът за изявлението на Захарова е било " омаскаряването на Паметника на Съветската войска, като на този монумент са били изписани антисемитски лозунги ".

" Какво направиха нашите вестници по линия на хибридната война? Класическо изместване на казуса. Проблемът е за какво вие осирате руските монументи? Защо не се прави същото с Паметника на Съветската войска в центъра на Виена? Това става в Прибалтика, Полша и България. Нещо да ви приказва това? Когато имаш един оскотял, некултурен, безропотен народ, операцията става доста елементарно ", сподели още Христов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР