Какво искат различните зодии в една връзка - бързо ли

...
Какво искат различните зодии в една връзка - бързо ли
Коментари Харесай

Според зодията: Какво искате в една връзка?

Какво желаят другите зодии в една връзка - бързо ли се доверяват, какво търсят в колегата и кои са нещата, които ги плашат?
Овен
Родените под знака на Овена са измежду най-страстните представители на зодиака. Те търсят и желаят най-хубавото от живота, в това число от връзката. Те обичат преследването и няма да се откажат от някого, в случай че имат вяра, че е индивида за тях. Не се срамят да създадат първата стъпка - директни са и работят и приказват ребром. Идеалният сътрудник за зодия Овен е деятелен и подкрепящ. Обичат някой да е като тяхна мажоретка - да го окуражава, хвали и даже боготвори. Искат пристрастеност, романтика и изненади във връзката.
    Вижте още:  
 

 
Телец
Представителите на зодия Телец не бързат за на никое място, когато става дума за връзки. Нужно им е време да проучват себе си и колегата. Търсят внимателен човек, с който да се любуват на живота. Трябва им сътрудник, който да е прям, само че деликатен, с цел да ги " смъква от облаците " в моменти на потребност. Обичат нежността, само че проявена надалеч от непознати очи.

 

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци търсят интелекта на първо място. Външният тип и характерът също са значими, само че е нужно и освен това. Половинката им би трябвало да е човек, с който да могат да приказват на разнообразни тематики, да разискват, да спорят. Обожават флирта и любовната игра и не се дават елементарно. Но един път извоювано ли е сърцето им, всичко е въпрос на време.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР