Какво искат жените? Принцът на бял кон? Да хапват шоколад,

...
Какво искат жените? Принцът на бял кон? Да хапват шоколад,
Коментари Харесай

Какво искат жените – неотразима кожа и…още нещо!

Какво желаят дамите? Принцът на бял кон? Да хапват шоколад, без да напълняват? Още време за себе си? Ще ви разочароваме, дамите не желаят това, защото…те желаят всичко. Сега, на момента, в огромни дози. Особено когато се касае за красива кожа, дамите я желаеме на момента и бихме разцелували всеки артикул, който може да ни осигури…на процедура всичко.

Красивата кожа е симптом за самочувствие – в случай че нямаме красива кожа в тийнейджърска възраст, постоянно ни е желало да се скрием от света поради неприятните зачервявания по кожата, които по всякакъв начин сме се опитвали да премахнем. Периодът с неприятното акне. И сме пробвали какво ли не. Ако кожата ни отделя свръх доста себум, през лятото ни идва да сложим по кожата си най-малко 5 пласта декоративна козметика, която да включва два типа декор дьо загар и три типа пудри плюс матиращи листчета. Да не приказваме за първите бръчици. Или за тези досадни пъпки, които ни излизат тъкмо преди някакво значимо събитие и няма какво да ги прикрие, тъй като цветът изчезва, само че уви, формата - не.

Няма потребност да продължаваме с образците, тъй като едно е ясно: красива кожа – щастлива жена. А кои са най-хубавите другари на красивата и хубавичко кожа – спокойствието и серумът за лице, несъмнено! И до момента в който първото би трябвало да идва от вътрешната страна и е цяла житейска философия да се реализира, ние сигурно имаме решение за второто. Да откриеш верния серум е като да откриеш огромната обич. Да забележим в този момент какви резултати могат да се реализиран с помощта на серума за лице и за какво кожата ви ще го обикне от ден 1.

Капка младост
Иначе казано с една чуждица, с която сме привикнали, що се отнася до козметика – прословутият анти-ейдж резултат. Серумите срещу стареене могат да оказват помощ за попречване и превръщане на признаците на стареене. Обичайно съставките на този вид серум понижават появяването на фини линии и бръчки.

Еластичност на кожата
Уви, с времето с изключение на забележимите признаци на стареене, кожата губи и своята разтегливост. За да бъде кожата стегната, е значимо да стартираме използването на серум сред 20 и 25-годишна възраст. Защо? След 30-те години еластичността фрапантно понижава, даже и да упражняваме и да се храним супер здравословно. За юношески тип на кожата тя се нуждае от спомагателни грижи. И тук серумът идва със своите дейни съставки, с цел да си върнете без старания еластичността.

Изравнява тена на лицето
Друго голямо преимущество на серумите за лице е способността им да изравняват тена на лицето. Например да отстраняват тъмните петна, които носят със себе си неприятно преживяване, когато се появят. Серумите, които се борят с този проблем, работят посредством изглаждане на тена, избледняване на всички възрастови или слънчеви петна, неравния загар на кожата и понижават на хиперпигментацията. След тяхната приложимост кожата е с натурален искра и зарево.

Регенериране
Също както серумът за лице прави чудеса за битка със стареенето, той работи и за регенериране на кожата. Сещате ли се за оня мек, светлочервен загар, който всички приемахме за даденост при започване на 20-те години? Или когато прекомерно неразумно се излагахме на слънце, тотално забравяйки за SPF фактора, единствено и единствено с цел да хванем загар? Е, всички тези предпоставки, съчетани със стрес, метода на хранене, метод на живот, забързаност и какво ли още не, се отразяват неподходящо върху нашата кожа и тя си носи тези „ белези “ със себе си. Благодарение на регенериращите свойства на серума можем да върнем времето обратно. И този път да не повтаряме някои неточности. Не безусловно обратно, несъмнено. А за грешките визираме това със SPF-a.

Озаряване
Някога запитвали ли сте се дали използването на серум може да придаде на лицето ви искра? Отговорът е – несъмнено, че може. При това даже без да се постанова да слагате и капка грим. Тези серуми работят, като трансформират повехналия загар, снабдявайки го с жизнеспособност и натурално зарево.

ни показа, че има сензитивна и леко суха кожа и усеща кожата си освежена, хидратирана и леко по-стегната в първия час след нанасяне на Pure Vitamin C10 серум.

Ревитализиране
Когато кожата се въздейства от външни агресори, тя има крещяща потребност от възвръщане на нейната жизнеспособност. Дали това ще бъде промяната на сезоните (респективно на климата), или ще са някои наши нездравословни привички, ревитализиращите серуми имат задача да възвърнат жизнеността и здравето на изтощената кожа, като я вършат по-здрава, по-гладка и по-тонизирана.

Но, ще кажете вие, толкоз ли доста серуми би трябвало да употребявам, в случай че нуждая се от решение на всички изброени проблеми? Разбира се, че не. Неслучайно при започване на публикацията ви казахме, че дамите желаят всичко. И точно за такива дами е . Защо?

Той възстановява блясъка и сиянието на сензитивната кожа, изравнява и уеднаквява структурата и тена на кожата. И освен. Той понижава признаците на стареене на кожата и загубата на разтегливост, редуцирайки осезаемо бръчките и фините линии и изглаждайки кожата, което го вършим публично серум „ 6 в 1 “. И както си проличава и от името, това се случва с помощта на един антиоксидант със ужасно приложение както в медицината, по този начин и в козметиката – Витамин C. Активната формула е с 10% витамин С и работи върху възобновяване на еластичните свойства на кожата. Антиоксидантните свойства на витамин С, както и проучванията за ефикасността на витамин С върху колагена, го вършат съвършен съставен елемент, обичан от всички.

Алис Симеонова счита, че нямаме потребност от доста артикули, а от верните.

Сутрин измивам лицето си и нанасям, следва слънцезащитен крем и съм подготвена да изляза на открито. Вечер преминавам на Hyalu B5, крем към очите от същата серия и съм подготвена за beauty сън.

 d La Roche Posay

Във формулата ще откриете още и салицилова киселина, която ексфолира клетките на повърхността на кожата. Третият съставен елемент във формулата е патентният на La Roche-Posay пептид Neurosensine, който съставлява композиция от 2 аминокиселини: аргинин + тирозин. Той е еднакъв с веществата, които се създават естествено от тялото. И не на последно място, термалната вода на La Roche-Pоsay, обогатена с минерално многообразие, която оказва помощ за възобновяване на кожната преграда, за усмиряване на чувствителността и отбиване на офанзивите на свободните радикали, които предизвикват стареенето.

 d La Roche Posay

Благодарение на комфортната пипетка нанасянето му е извънредно елементарно и работи освен върху лицето, а и върху изящната ви шия. И знаете ли кое още обичаме в? Може да се употребява и за основа за грим, защото попива бързо и оставя кожата необикновено мека и хидратирана.

Е, въпреки всичко желаеме всичко, нали?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР