Какво искат и трябва да направят избраниците и назначените във

...
Какво искат и трябва да направят избраниците и назначените във
Коментари Харесай

Говорят избирателите: С какво най-напред трябва да се заеме новата редовна власт?

Какво желаят и би трябвало да създадат избраниците и назначените във властта? Отговарят гласоподавателите.

„ Искам да помислят малко за жителите, за хората. Да им се вдигнат заплатите, да се оправи България и да се мисли за просветителната система също по този начин, тъй като е доста зле “, сподели ученичката Анелия Стамова.

Начело на държавното управление ще бъде Николай Денков от ПП-ДБ

„ Министърът да бъде обкръжен най-малко с двама съветници, които имат опит в началното и прогимназиално обучение и изобщо имат стаж в учебно заведение “, съобщи учителката Цветана Цъгова.

„ Честно казано, не чакам доста. Разбира се, че е тъпо, тъй като културата постоянно е била в задния двор, в този момент мисля, че е в пристройката. Обещават, само че никой не се интересува “, добави ръководителят на Съюза на художниците в Ямбол Тенко Тенев.

В Министерски съвет се състоя гала по последователност в изпълнителната власт

„ В нашата сфера най-големите упования са да се възстановяват цените. Горивото е малко надолу, само че не се усеща в никакви цени, единствено на млечните артикули има дребен спад, всичко друго е нагоре “, добави Антоанета Терзиева, притежател на хранителен магазин.

" Да вдигнат пенсиите, да вдигнат заплатите, да бъдем по-добре. Изнемогваме, парите не стигат “, съобщи Добри Абрашев, пенсионер.

Темата разясняват Румяна Коларова, Валерия Велева, Константин Вълков и Цветеслава Гълъбова

„ Не е концепцията единствено в множеството пари, а концепцията е да можем да си обслужваме пациентите съответно и да можем да им даваме съответната квалифицирана здравна грижа “, счита общопрактикуващият доктор Пламен Панайотов.

„ Много неща би трябвало да се оправят и ще ги чака доста работа, в случай че в действителност се заловен да оправят страната “, сподели ученичката Анелия Стамова.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР