Какво има във вашата концепция за идеален младоженец“? Умен, красив,

...
Какво има във вашата концепция за идеален младоженец“? Умен, красив,
Коментари Харесай

Топ 10 на най-сексапилните мъже за 2020 година

Какво има във вашата идея за „ съвършен жених “? Умен, хубав, богат? И по какъв начин харесвате младоженеца, който е прочут по целия свят? Световните списания и консуматори на обществени медии са съставили своя Топ ранглиста за най-подходящите ухажори в света.
На вашето внимание в този момент 11-те най-секси мъже в света
1. Джаред Лето

Джаред Лето е собственик на неповторим сексапил, бистри очи, красиви черти на лицето и брутална брада.
2. Стивън Маккуин

Героят на телевизионния сериал " Дневниците на вампира ". Той изигра ролята на Джеръми Гилбърт и се трансформира в кумир и обект на удивление за доста дами и девойки.
3. Лиъм Хемсуърт

Младият артист от Австралия, който към този момент се е трансформирал в любим на съвсем всички дами на Земята. Въобще, от това семейство има какво да се види в мъжки пол - да си спомним брат му Крис, т.е. господ Тор!
4. Принц Хари от Уелс


Най-младият наследник на принц Чарлз Уелски и починалата принцеса Даяна. Той е внук на кралица Елизабет II. Истинското име е Хенри, само че даже в публични източници той е посочен като Хари. Но Меган надали ще го даде...
5. Сам Смит

Млад, само че доста обещаващ и към този момент много сполучлив английски артист. В момента е единствено на 27 години, само че към този момент е съумял да получи няколко музикални награди.
6. Ъшър


Ъшър е известен артист, артист и продуцент. Той се подрежда на 21-во място в класацията на най-успешните музиканти, а също по този начин е включен в листата на най-секси мъжете на планетата. Този човек прави всичко самичък.
7. Джо Манганиело

Доста сполучлив американски артист. Външният тип на този човек е доста впечатляващ: тъмни очи, пламенна коса, впечатляваща височина и необятни плещи. Джо дължи всичко това на своите предшественици. Той има арменски, сицилиански, австрийски и немски корени.
8. Иън Сомърхолдър


Този готически красавец стана известен с помощта на телевизионния сериал „ Дневниците на вампира “, в който изигра ролята на Деймън Салваторе.
9. Рики Мартин


Рики Мартин, несъмнено е знойният и парещ пуерторикански артист, който завоюва сърцата на всички девойки, през 90-те години. И през днешния ден той продължава да е един от най-завидните ергени.
10. Тайлър и Камерън Уинкълвос


Известно е, че тези близнаци са много сполучливи гребци и предприемачи. Но вечно ще бъдат запомнени със съдействието си с Марк Зукърбърг и по какъв начин в последна сметка Фейсбук им се изплъзна от ръцете! Все отново, дами - те още са необвързани, за разлика от Марк.
Вътрешни фотоси: Getty Images/Guliver
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР