Какво харесва партньорът ти и какво харесваш ти? Не винаги

...
Какво харесва партньорът ти и какво харесваш ти? Не винаги
Коментари Харесай

Тези 5 неща побъркват мъжете в леглото, вижте кои са те

Какво харесва сътрудникът ти и какво харесваш ти? Не постоянно е едно и също нещо, нали. Понякога мъжете има ексцентрични стремежи, които самото тяхната вярна половинка може да извърши в леглото. Как да задоволиш всеки негов дребен каприз, още преди да си е помислил за секс? Не е толкоз комплицирано. Даваме ти концепция за 5 неща, които работят безотказно на всеки мъж и които ще те създадат неговата единствена секс богиня!

Бъди мръсница!
Говори му мръсотии на ухо. Съблазнявай го и провокирай желанията му. В половите мечти на всеки мъж стои необятно скроена дама, с перверзно държание, която ще му вземе мозъка. Изпълни тази негова фикция.

Бъди доминантна!
Всъщност много постоянно мъжете избират да бъдат обладани и тяхната интимна партньорка да господства в секса, оповестява "Актуално.ком ". Това ще бъде страхотна нощ и за двамата. Бъди решителна и доминирай в леглото, по този начин той ще те цени повече.

Разкажи му за своите полови стремежи!
Ако искаш да си изкарате невероятна буйна нощ, то не се срамувай да му кажеш какво ти харесва. Мъжете обичат да бъдат командвани и да им дават насоки в секса. Самите те желаят да знаят по какъв начин да задоволят партньорките си и по тази причина в случай че му подскажеш по какъв начин да постигнете дружно обичаните ти чувства, то сексът ще бъде страховит и за двамата.

Носи секси долни дрехи!
Мрежести чорапогащници, високи токчета, секси дантелки, жартиери… всичко, което ти хрумне. Нека да бъде единствено и само за него и се постарай той да разбере, че тази нощ ще бъдеш неговата мръсница. Определено ще го оставиш без мирис

Събличай се постепенно пред него!
За да побъркаш колегата си можеш да му устроиш дребен стриптийз и да го накараш да те желае до лудост. Всички мъже ще останат с изплезени езици и омекнали колене. Бъди секси, провокативна и му покажи, че е специфичен и че тази нощ го чака същинска пристрастеност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР