Какво е по-хубаво от сладък десерт? Да ти го приготви

...
Какво е по-хубаво от сладък десерт? Да ти го приготви
Коментари Харесай

Edna.bg пита: Има ли скрити таланти Станислав от Hell`s Kitchen?

Какво е по-хубаво от сладостен десерт? Да ти го подготви мъж... Да, тъкмо по този начин, не е мит, че има измежду господата такива, които могат да разграничат тиган от тенджера.

Преди време ние от екипа на Edna.bg взехме решение да стартираме нова графа за изявленията, която кръстихме,,Edna.bg пита ”. Първо ви срещнахме със сексоложката Гинка Георгиева, която развенча някои легенди по отношение на интимността. Сега е време да ви представим идващия ни посетител, а точно готвача, който безусловно се трансформира в емблема на предаването Hell’s Kitchen и сграбчи успеха предишния сезон.   
                             

Станислав бързо набра известност след края на предаването и неотдавна даже е водещ на извънредния подкаст,,Кухнята след Ада ”, където изгонените участници от Hell’s Kitchen описват най-любопитното за себе си и прекарването си в кулинарното шоу.  

Ето какво забавно описа Станислав пред Елизабет Астарджиева по отношение на вдъхновението, готвенето и любовта: 
                             

Ти си победител в Hell’s Kitchen, имаш готварска графа в,,На кафе ”, а неотдавна си и водещ на подкаста " Кухнята след Ада ". Как успяваш да се вдъхновяваш за толкоз доста кулинарни оферти към другите аудитории? 

Наистина е значителен изборът какво тъкмо да подготвям. Изпадам в огромни зачудвания дали през днешния ден да бъде високопротеиново или високовъглехидратно. Доста постоянно сготвям тези неща, които на мен ми се хапват, а в действителност не мога да си ги разреша, защото много упражнявам и хапвам избрани неща. 

Коя е най-странната мисъл, която ти е хрумвала, до момента в който си готвил по малкия екран? 

Имах една преживелица, тъкмо стартира ефир и внезапно ми става неприятно. Започват всичките ми крайниците да изтръпват. В един миг си споделих:,,Леле, аз имам 10 минути, не знам по какъв начин ще продължа! ” Сърцето ми се разтупа свиреп и си казах, че 100% ще припадна. Буквално изпаднах за елементи от секундата в някаква черна дупка, само че се осъзнах, успокоих се и си споделих, че всичко е наред.
                             

Кое е най-необичайното място, на което си готвил? 

Едно от най-необичайните места, на които съм готвил, беше в един офис, в една лъскава постройка. Трябваше да сготвям за едни доктори и в менюто ми присъстваше телешки стек със сос Чимичури. Представете си, аз съм в една неповторимо лъскава постройка и споделям:,,Хора, тук ли ще пека 30 пържоли? ”.  

Та, нямаше по какъв начин да ги изпека вътре в самата зала. Излязох извън на терасата, ние бяхме съвсем на последния етаж, един мощен вятър, а аз извън на една скара пека пържолите. И зад стъклото всички доктори с телефони снимаха, беше малко необичайно. Наистина това ми е едно от най-странните места, на които съм готвил. 

Ако би трябвало да готвиш за обичаната си звезда, коя би била тя и какво би приготвил за нея? 

За мен е една от най-големите кулинарни звезди, споделям кулинарни, защото аз съм в това общество, е началник Ангелов. На него бих му приготвил нещо в действителност изтънчено, най-малко с пет съставния елемент, присъстващи в чинията, тъй като знам, че той в действителност е един голям критик и ще каже кое не е тъкмо по този начин, тъй като той постоянно има какво да каже. 
                             

Кое ядене в никакъв случай няма да сготвиш по този начин, както мама? 

Ястието, което в никакъв случай няма да сготвя, както майка ми, това са пълнените чушки. Този усет просто ме изстрелва далеч-далеч в моето детство. Тогава, когато играехме на открито и трябваше да се прибирам на обяд да си похапвам пълнени чушки. Никога няма да го не помни това. 

Каква е връзката сред готвенето и любовта? 

Връзката сред готвенето и любовта в действителност е вниманието. Трябва да обърнем в действителност огромно внимание при приготвянето на храната и няма късмет да не се получи. Така е и с любовта. Когато даваме нужното внимание, любовта е безконечна.  
                             

Сигурни сме, че освен на мъжа любовта минава през стомаха. Дай един съвет за всички мъже - кой е десертът, с който могат да завоюват сърцето на всяка жена? 

Мъже, давам ви един неповторим съвет за това по какъв начин да се влюби дама във вас. Направете шоколадово суфле и то с много течен център. 

А ти по какъв начин завоюва сърцето на твоята половинка? 

Сърцето на моята половинка го завоювах в действителност готвейки, колкото и необичайно да звучи. Запознанството си е запознанство, само че в действителност дамите обожават хора, които се грижат за тях. Аз в действителност полагах и поставям много големи старания, с цел да я върша всеки ден щастлива. 
                             

Коя е най-романтичната изненада, която си правил на твоята жена? 

Когато ѝ предложих в Позитано. Бяхме на едно доста забавно място, в действителност доста красиво. За мен това е един от най-романтичните ми дни в живота, най-вероятно и на нея. 

Кои са трите нейни най-ценни качества, в които не просто се влюби, само че и обичаш всеки ден? 

Трите съществени качества, в които аз се влюбих в жена ми, не мога да ги опиша с елементарни думи. Благодарен съм, че е до мен във всичките ми сложни моменти и може би клиширано звучи, скърбя мъже - в действителност ние без дамите сме за безусловно на никое място.  

Второто качество, което аз боготворя в нея е, че ме почита като персона, почита работата ми и знае тъкмо аз какво върша, за което аз в действителност доста ѝ благодаря. 

Последното качество - че е в действителност един доста благ човек, добър. Доста постоянно си поплаква на някакви филми с трагични моменти. Става ми толкоз благо, когато усетя, че се просълзява, до момента в който гледаме кино лентата. 
                             

Милиони дами четат хороскопа си в Edna.bg всяка заран с кафето. Няма по какъв начин да не ти зададем и астрологичен въпрос. Ти си зодия Скорпион. Кои от присъщи качества за този знак дават отговор на твоята персона? 

Отскоро започнах и аз да проследявам моят хороскоп. Аз съм зодия Скорпион и давам отговор на емоционалност, на добрина, на почтеност, на тайнственост. 

Имаш ли някакви скрити гении, с които да изненадаш читателките на Edna.bg? 

Аз самия даже неотдавна по този начин се изненадах от себе си. През горещите дни се прибирам на село и оказвам помощ на баба ми. Всъщност аз намирам моята нова обич в градинарството и в развъждането на домашни зеленчуци, защото след това с една голяма обич ги подготвям у дома. Да, с ей това мога да ви изненадам! 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР