Какво е по-добре да не правите в петък 13-ти според

...
Какво е по-добре да не правите в петък 13-ти според
Коментари Харесай

Какво е по-добре да не правите на петък 13-ти според вашата зодия?

Какво е по-добре да не вършиме в петък 13-ти съгласно вашата зодия?
Всяка зодия може да предотврати неприятни събития в петък 13. И въобще не е нужно да вършиме нищо особено. Всъщност този път става въпрос за отвод от нещо. Разбира се, не можем да подсигуряваме, че ще работи, само че постоянно можете да опитате.

Овен

Петък 13-ти не е уместно време за взимане на значими решения. Поне при хората под зодия Овен – би трябвало да изчакат, най-малко до събота. Знаем, че са нетърпеливи, само че този път в действителност е по-добре да отложим момента. Един ден няма да избави никого и неточност може да бъде предотвратена по този метод.

Телец

Зодия Телец е добре да опитат да заобикалят откритите водоеми, доколкото е допустимо. Дори и времето да е хубаво, може да пропуснете пътешестване до езерото или разходка по брега на реката. Въпреки това е много хладно и е елементарно да настинете, а звездите споделят, че това може да не е най-лошият ви проблем с водата в петък 13-ти.

Близнаци

Близнаци – не казвайте нищо, в което не сте 100% сигурни. Слуховете и догатките, изказани в петък 13-ти, могат да ви отмъстят тежко и да създадат живота ви доста сложен. През този ден запазете мислите и догатките си за себе си. Няма да съжалявате.

Рак

Петък 13-ти е неприятен ден за извършване на покупки, за зодия Рак. Най-добре е въобще да избягвате магазините (включително онлайн магазините). Ще се предпазите от недомислени покупки, а може би даже от кражба или машинация.

Лъв

Настройте будилника си за ранен час. Най-лошото нещо, което зодия Лъв в петък 13-ти може да направи, е да остане в леглото прекомерно дълго. Дори и да не ви донесе неприятен шанс, сигурно няма да ви помогне, а тъкмо противоположното.

Дева

Девата е най-добре е в този ден въобще да не излизат от у дома. Ако е належащо, ограничете се до най-важното и се пробвайте да се върнете по-рано. Във вашите четири стени нищо неприятно не ви заплашва даже петък 13-ти.

Везни

Везните не би трябвало да пият алкохол. Знаем, че е началото на уикенда, само че този път в действителност си коства да се откажете алкохолните питиета. Ще ви е добре и може да избегнете някоя неприятна обстановка (и тук не става въпрос за махмурлук, въпреки че и това не е удоволствие).

Скорпион

Зодия Скорпион – избягвайте да каните посетители. Ако желаете да се срещнете с някого, по-добре е да го извършите в дома му или в града.

Стрелец

Стрелецът би трябвало да се откаже от тежките тренировки. Вместо бягане или вървене на фитнес, изберете спокойна разходка или йога. Още по-добре си лягайте рано или четете книга в леглото. Няма да съжалявате.

Козирог

Козирозите да не си играйте с огъня в петък 13. Освен това през днешния ден не палете свещи, а в случай че пушите, пробвайте се да ги сведете до най-малко. Благодарение на това можете да предотвратите неприятния шанс и да се предпазите от неприятен шанс в близко бъдеще.

Водолей

Петък 13-ти не е уместно време за дълги пътувания, изключително с кола, за Водолея. Ако е допустимо, изберете публичен превоз и за предпочитане въобще ограничете придвижването си.

Риба

Рибите, е добре да се опитат да сдържат страстите си и не ги показвайте прекалено много. Може да съжалявате за думите, изречени в петък 13-ти.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР