Какво е общото между руската активистка Юлия Навалная, британската певица

...
Какво е общото между руската активистка Юлия Навалная, британската певица
Коментари Харесай

Дуа Липа, Юлия Навалная, Макс Верстапен - кои са 100-те най-влиятелни личности на “Тайм“ за 2024 г

Какво е общото сред съветската активистка Юлия Навалная, английската певица Дуа Липа, нидерландският играч от Форума 1 Макс Верстапен и американският артист Майкъл Джей Фокс?
Прочетете още
Те са част от годишната ранглиста " 100-те най-влиятелни персони " на " Тайм " за 2024 година

" Влиянието е комплицирано разбиране: то може да бъде за положително и зло, може да обгръща генерации, категории и вероятности " , показва изданието.

Имената в листата са подредени в 6 категории:  " Творци ", " Икони ", " Титани ", " Лидери ", " Иноватори " и " Пионери ". 

Навалная оглавява най-многолюдната група - " Лидери ". Текст за опозиционерката на Кремъл е написала американската вицепрезидентка Камала Харис. В него тя показва удивление от Навалная за словото й на Мюнхенската конференция по сигурността от 16 февруари - броени часове след известието за мистериозната гибел на брачна половинка й Алексей в съветски затвор. 

" В изгода на хората по целия свят Юлия Навалная към този момент пое своята лидерска роля на международната сцена. Навалная се зарече да продължи битката на брачна половинка си за правдивост и господство на закона, като даде нова вяра на тези, които работят против корупцията и за свободна, демократична Русия. И по този метод тя показва изключително себеотрицание и мощ ", написа Харис.

Други изтъкнати  " водачи "  са полският министър председател Доналд Туск, аржентинският президент Хавиер Милей и новият държавен глава на Тайван Уилям Лай. Изброени са и имената на две от основните настоящи лица в договарянията сред Израел и " Хамас " - шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс и катарския премиер и външнен министър Мохамед бин Абдулрахман Ал-Тани.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР