Какво е общото между един фермер, един учител, един силов

...
Какво е общото между един фермер, един учител, един силов
Коментари Харесай

Божествени тела: Топ пет на най-мускулестите участници в „Игри на волята“

Какво е общото сред един фермер, един преподавател, един силов спортист, първенец по калистеника и един електроинженер ?

Отговорът - " Игри на волята: България ". А, в случай че би трябвало да бъдем още по-конкретни приказваме за петте най-мускулести участници в тазгодишното издание на надпреварата - Аспарух, Гого, Чакалов, Валери и Филип.

Трима от тях към този момент отпаднаха от формата, а останалите двама несъмнено ще ни изненадат, в случай че не стигнат до финала на Игрите .
 
 божествени тела Игри на волята

В " Игри на волята " несъмнено мускулите са измежду най-важните съставни елементи за положително показване на участниците. Но, единствено когато са комбинирани с устойчивост , а не са просто куха фасада. Защото физиката надалеч не е всичко и загубата на Валери от Алекса при решаването на пъзела беше най-яркото доказателство за това.

Валери

                 

23-годишният Валери плени сърцата на дамите от всички възрасти - учтив, обаятелен и мил. Студентът по право е наследник на родната легенда в стрелбата Мария Гроздева и нейния брачен партньор и треньор Валери Григоров.
 
 божествени тела Игри на волята

Младият мъж е извънредно спортно деен - лятото е по плажовете, зимата по планините. Но, не с цел да лентяйства - той тича, плува, кара сноуборд и колело. И на финала всичко това е ясно изписано върху бицепсите и пресата на Валери.

                 

Без терзания можем да посочим облика на Валери като пример за млад мъж на неговите години , тъй като e съвършеното комбиниране сред дисциплинираност, правила и полезности . Нека единствено да си спомним, че той нито един път не заплете конспирация в племето си и постоянно целеше обединяване измежду всички. " Думата коалиция за мен е нещо неприятно и ме караше де се усещам зле. Зле се усещах и на номинационните препоръки. Имах нулева тактика и не желаех да влизам в обединения ", призна си след излизането положителното момче на Игрите.

Гого

                 

Дисциплина и стоманени правила са водещи и при още един участник - Гого. Той бе най-желания от жълтите състезател при сливането на племената й това не е инцидентно. Гого е тъкмо това, което назоваваме сложен състезател - той е устойчив, с чевръст разум и още по-пъргаво тяло .
 
 божествени тела Игри на волята

" Няма едва място това момче, нека да завоюва " и " Поздравления момче, ти в действителност си супер воин! " - това са единствено част от суперлативите, които се сипят в обществените мрежи по адрес на Гого.

                 

Ако в миналото обаче сте се възхищавали на изваяното му тяло, би трябвало да знаете, че то се дължи на калистеника - дисциплинираност, в която 25-годишният участник е първенец. Името идва от гръцкия - κάλλος – прекрасен, хубав и σθένος – мощ. Калистениката е цялост от двигателни извършения, употребяващи тежестта на тялото като противодействие за трупане на мускули и мощ. Тоест Гого е на точното място в " Игри на волята " , тъй като в неговия спорт няма потребност от фитнес съоръжение и каквито и да било уреди.

Фифо

                 

Още един любимец за победител - Филип . Кажем ли името му, нещата стартират да стават горещи.

Изваяната мускулатура на Фифо сигурно не оставя феновете безразлични. За разлика от Валери, той е много остроумен и комбинативен, а както дамите от Безстрашните нееднократно са отбелязвали " играе играта самичък за себе си ". Безупречната физическа подготовка на 29- годишният състезател от жълтите не трябва да ви изненадва, тъй като Фифо има оценки в пет разнообразни спорта .

                 

Въпреки, че по специалност той е електроинженер, Филип се занимава с плуване, кросфит, бойни спортове, ски, джетове и потвърждава това пределно ясно в борбите на Арената.

Чакалов

                 

Неизбежно стигаме и до най-горещия преподавател в България - Чакала . " Охо какъв преподавател по физическо, де да имах подобен, щях постоянно да съм в часовете... да се стимулирам, хи хи, триумф! ", написа под една от фотосите му негова почитателка.

                 

Чакала е взел участие във всички кастинги на " Игри на волята ", само че съумява да пробие единствено в последния сезон. При това като запаса.
 
 божествени тела Игри на волята
Не всички фенове обаче знаят, че Ники Чакалов не постоянно е бил мускулест симпатяга . Ако човек се разрови в профила му в Инстаграм, евентуално ще попадне на негов пост от края на 2020, в който Чакала демонстрира по какъв начин е изглеждал преди да стартира да тренира.

                 

Чакалов беше един от играчите, на които изолацията се отрази пагубно на килограмит е. " На дивия плаж изядох всичко, което мърдаше, в това число цветенца, тревички, скакалци, змии, мравки… всевъзможни буболечки ", описа Ники.

Аспарух



Безспорно Аспарух е един от участниците с най-внушителна физика в тазгодишните " Игри на волята ". " Аз съм най-силният човек, излизал на Арената ", разгласи още при започване на предаването Пух, който е висок 1.90 и тежи 110 кг. и може да дърпа двигателна сила 330 кг. Освен това бута от лежанка 210 кг. и обръща гума 420 кг.
                 

За страдание Пух отпадна прекомерно рано от Игрите поради тежка травма по време на борба. " Някои от моите персонални триумфи са личен бизнес, спортна зала и компания за просташки услуги. Отделно съм европейски медалист по канадска битка и в пет спорта съм републикански медалист ", описа след напускането мускулестия Аспарух. Културизъм, кикбокс, дърпане на коли и камиони са единствено част от спортовете, от които се е окичвал с медали.

                 

Той разкри също по този начин, че единствено през първите две седмици след влизането си в предаването е изгубил над 10 кг. мускулна маса . " Това сигурно се отрази много зле на тялото ми ", призна Пух. Мотивацията му да стане мощен пристигнала в 7 клас, а повода изцяло прозаична - обич . " Харесвах си едно момиче и един път я видях да подвига 30 кг. на лежанка, а аз тогава бяха още на 8 кг. ", разкрива Аспарух тайната на спортния си хъс.

Лефтеров (бонус)

                 

Нали не мислите, че щяхме да го пропуснем?! Не и тъкмо него...

Той е синоним на борбеност и отдаденост във всяка борба на Арената за Безстрашните, а в живота Димитър Лефтеров разтуптява сърцата на дамите с чаровната си усмивка и изваяно тяло. При това е сантиментален. Но, внимание към тези, които ще се изкушат с неприлични предложения към Митко - употребява функционалността блокиране с доста лека ръка.

Отличната си физическа форма търновецът дължи на постоянните тренировки във фитнес залата. Но, Лефтеров не крие, че не постоянно е изглеждал по този начин. Преди известно време той е тежал над 100 кг., а диетата му се състояла главно от пица, дюнер и шоколад с шоколад.

                 

Всичко, което би трябвало да знаете за това секси положително момче , което разтапя сърцата на дамите - може да прочетете.
   
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР