Какво е общото между автомобилите Tesla, биткойни и компания за

...
Какво е общото между автомобилите Tesla, биткойни и компания за
Коментари Харесай

И в България се инвестира в Tesla и биткойни. И то през Revolut


Какво е общото сред колите Tesla, биткойни и компания за галактически полети? Отговорът е: вложения, които са направени от българите, ползващи приложението на приложението за мобилни заплащания Revolut.

Акциите на кoмпанията на Илон Мъск Tesla са били измежду най-търсените както в България, по този начин и е Европа.

Компанията за галактически полети Momentus и китайската автомобилна компания NIO също са привлекли интереса на вложителите, като и една от водещите обществено търгувани компании за рандеман на литий в света - Sigma Lithium.

Oсвен вложенията в акции, потребителите на Revolut към този момент могат да се възползват и от такива в борсово търгуваните фондове ETF, където те могат да влагат, като наблюдават придвижването на разнообразни скъпи бумаги или артикули, даже в случай че не могат да си разрешат да ги купят или не са на борсата.

Те са позволени в Съединени американски щати от 90-те години на предишния век, а през последниците седмици още веднъж са във фокуса на вложителите, откакто финансовият регулатор в Съединени американски щати да даде публично позволение за старта на на няколко такива фондове с действително владеене на биткойн.

Така всеки искащ ще получи достъп до криптовалутата, без да се постанова да я има непосредствено, без значение дали е институционален вложител или по-дребен покупател.

Данните на Revolut демонстрират още, че междинната инвестиция у нас е 2160 евро, до момента в който в Европа тя е 1827 евро.

Най-активни се оказват клиентите над 55 години, където са насъбрани капиталови сметки за 4880 евро.

Освен това мъжете са повече настроени към поемането на финансов риск: междинните сметки, направени от мъже, са в размер три пъти по-голям, от тези на дамите.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР