Какво е общото между актьора със завидни комедийни заложби Димитър

...
Какво е общото между актьора със завидни комедийни заложби Димитър
Коментари Харесай

Дързост и красота: Рон Мос и Митко Рачков се събират на родна сцена

Какво е общото сред артиста със забележителни комедийни заложби Димитър Рачков и Рон Мос, добил международна известност в обувките на Рич Форестър от паметния сериал „ Дързост и хубост “? Двамата ще се съберат на една сцена в България.

Те ще се разпишат с присъединяване в първата по рода си гала Brand Ambassador Awards.

Пищното събитие носи името Hollywood Night и ще се състои на 1 април.

Рачков ще влезе в ролята на водещ.

Рон Мос пък ще направи международна премиера на филмовия откъс на кино лентата, който снима в Италия сега. Той ще насочи музикален привет към присъстващите в дует с надарената българо-италианска певица Мария Елена Инфантино.

Инициативата е на Елена Кристиано, притежател на най-бързо разрастващата се компания в промишлеността на хубостта в България.

„ Brand ambassador е платформа, която създадохме по време на пандемията. Нашата компания влага доста в професионалните образования на одобрени и започващи фризьори. Christian of Roma има най-големия механически екип от експерти и организира 120 семинара годишно. Срещите онлайн бяха лимитирани и ние трябваше да намерим метод да подкрепим нашите сътрудници и клиенти. Така дадохме опция на всеки един от нашата екосистема да стане дипломат на обичаната си марка, показана на българския пазар от Christian of Roma - Alfaparf, L`Anza, OWay и BES. Това въодушеви нашите сътрудници и внесе креативност в представянето на тяхната работа, салони, артикули и екипи. Така съхранихме духа на всички ни в тежки времена, в които работата ни беше лимитирана от изискванията на пандемията. Съвсем естествено, стигнахме и до церемонията по връчването на Brand Ambassador Awards, с цел да поощрим гения и пристрастеността на нашите посланици. “, показа Кристиано.

Специално обръщение към гостите ще насочи посланикът на Италия в България Джузепина Дзара.

Колаж: Телеграф

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР