Какво е мястото на изкуствения интелект в здравеопазването, може ли

...
Какво е мястото на изкуствения интелект в здравеопазването, може ли
Коментари Харесай

Мениджъри на фарма гиганти и здравни експерти от страната и Европа във второто онлайн студио на Tech Of Tomorrow

Какво е мястото на изкуствения разсъдък в опазването на здравето, може ли да чакаме скоро роботи да заменят здравните чиновници и ще обезпечи ли телемедицината по-ефективно опазване на здравето? Тези и още тематики ще разясняват топ експерти от страната и Европа във второто от поредицата онлайн студия на конференцията на Investor.bg Tech Of Tomorrow . Може да я наблюдавате на 7 октомври, от 14:15 часа, нa живо на Investor.bg.

Сред експертите във втората полемика на Tech Of Tomorrow , е унгарецът Д-р Тамаш Бабел - специалист по опазване на здравето, управител за медицински и пазарен достъп към Европейския институт за нововъведения и технологии. Д-р Бабел се занимава с създаване на артикули, оценка на вложения, консултантски планове за оценка на здравни технологии. През април той беше наставник и член на журито на най-големия хакатон в Унгария, чиято цел бе да поддържа водещи експерти, организации, общности и просветителни институции в създаване на решения за справяне с следствията от ковид.

Навлизането на онлайн опазването на здравето и по какъв начин дигитализацията трансформира фармацевтичния бранша ще разясняват още Зоя Паунова - основен изпълнителен шеф на фармацевтичната компания АстраЗенека България, и основният изпълнителен шеф на Сирма Груп Холдинг Цветан Алексиев . Наскоро неговата компания показа ново мобилно приложение, което прилича медицински картон на бъдещето и разрешава на потребителя да записва свои витални параметри като температура, пулс, кръвно налягане, равнище на О2 в кръвта и така нататък и да ги споделя с доктор, с цел да получи онлайн консултация.

За да наблюдавате забавните полемики и да получите повече информация за тематиките и участниците в Tech of Tomorrow, може да се регистрирате на

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР