Какво е животът без хоби? Низ от постоянно ходене на

...
Какво е животът без хоби? Низ от постоянно ходене на
Коментари Харесай

Жаби, градини, астрология? Странните хобита на най-известните българи

Какво е животът без занимание? Низ от непрекъснато вървене на работа, храна и сън. Без заниманията животът е отегчителен, монотонен и даже неправилен. Именно обичаните ни занимания си вършат забавни и стават мотив да откриваме нови хора. Но най-често тези занимания са спорт, йога, шопинг. 

Сред известните българи обаче има и такива, чиито занимания са надалеч от общоприетите. Представяме ви точно тях.

Виж още: Семейният портрет на Орлин Павлов: Любов, доста усмивки и никакви превземки

Лили Иванова

Примата може да си разреши в действителност всичко, а след всеки собствен празник е затрупана с дарове. Любимите от тях обаче са... жабите! Лили Иванова колекционира всевъзможни фигурки на жаби - порцеланови, златни, дървени. 

Катето Евро 

Актрисата е измежду най-популярните градинарки у нас. Не че градинарството е необичайно занимание, само че поради дребното българи, които запретват ръкави и са подготвени да се нацапат, си е същинска екзотика. 

Виж още: Хърватското странствуване на Джаферович: едно радостно и щуро лято 2020

Алекс Петканова

Моделът, инфлуенсър, тв водещ, майка и брачна половинка има занимание, в което личи и още един гений - рисуването! Наскоро Петканова даже се включи в благотворителен търг, в който нейна творба беше продадена. 

Виж още: Нова звездна двойка на хоризонта? Свързаха името на Гришо с това на Бела Хадид

Наум Шопов

Инфлуенсърът, който приключи медицина, има една огромна и доста скъпа пристрастеност - това са колите. Много от неговите влогове са отдадени точно на това занимание, а високите скорости са му в кръвта.

Венета Райкова

Бившата телевизионна водеща неотдавна преоткри астрологията. Тя я дефинира за най-древната просвета и твърди, че няма нищо общо с всевъзможни ясновидци и гледачки. Сред приятелите на Райкова е и известният астролог Гал Сасон, от който евентуално е научила значително.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР