Какво е Еureka? Новото поколение термални камери за видеонаблюдение и периметрова

...
Какво е Еureka?
Новото поколение термални камери за видеонаблюдение и периметрова
Коментари Харесай

Dahua Eureka - Решения за ранно откриване и предотвратяване на пожари

Какво е Еureka?

Новото потомство термални камери за видеонаблюдение и периметрова защита към този момент са налични за всички международни пазари.

е друга в две връзки от останалите термокамери на пазара. Първо, подчинява се на концепцията за развиване на термалните решения наDahua – повече и нови технологии, повече рационализации и най-много практичниприложения. Второ, Eureka има доста добра детекция при промени в атмосферните условия и най-много утежняване на времето, а това е мощен мотив при мониторинг на периметъра и при подмяна на физическа с техническа защита на обекти 24/7.

Като водещ разработчик на IoT решения Dahua Technology употребява най-новата си термална технология, с цел да усъвършенства икономичната продуктова серия Eureka – термални мини хибридни камери с функционалност за ранно разкриване на източници на огън или пожар. Серията камери има вградено алармено обявяване в точката на видеонаблюдение, открива зони на прегряване, нерегламентирано или рисково за обектатютюнопушене, следи положението на оборудването дружно и посредством останалите вградени интелигентни функционалности. Тази серия обезпечава самодейно решение за попречване на пожар. Подходящо решение за подстанции, заводи, фабрики, станции за боклуци и други

Ранно разкриване на източник на топлота

Оборудвана с „ термично око “, „ вижда и открива “ това, което обичайните камери за наблюдаване не могат да видят – източника на топлота. Въз основа на отдалечено премерване на температурата, тази високопроизводителна термокамера може да открие евентуална заплаха от пожар като ненадейно повишение на температурата или необикновена температура, надвишаваща даден предел (например 80°C). Чрез подаване на сигнали за ранно предизвестие, както и алармена нотификация в мониторинг център, тя спомага предотвратяването на възникването на пожар и разрешава своевременната реакция преди пожара да се развие и да се популяризира.

Сигнал за паника от пожар в действително време

задейства алармата незабавно щом бъде открита анормална температура. Това е доста по-рано и по-бързо от елементарната тревога за детектор на пушек, изключително в относително огромно пространство, в което лишава дълго време димътда доближи върха. В композиция с вградената система за интензивно въздържане на камерата, личният състав на място също ще бъде известен в точния момент посредством светлинна и звукова сигнализация. Уникалното е, че към този момент имаме решение за пожароизвестяване навън.

Визуално местонахождение на източника на огън

Използвайки мощната проникваща дарба на термичната технология, може тъкмо да дефинира и покаже местоположението на източника на огън, даже когато е заобиколен или „ затулен “от пушек. Налице са ясни изображения, показващи разпределението на температурата и горещите точки в следената сцена. Тези топлинни изображения могат да отведат пожарникарите на точното място.

Откриване на тютюнопушене

В огромните обекти е едва евентуално обичайните камери и детектори да открият и да предупредят в точния момент за съществуване на тютюнопушене, нарушаване на графика за отмора или неспазване на забрани за пушене на избрани за несъответствуващи или пожароопасни места. Deep Learning логаритъмът на може да разпознава съмнително държание при пушене, като проучва човешките пози и температурата на цигарите. В допълнение, камерата употребява бяла светлина и звукови аларми като дейни възпиращи средства, с цел да предизвести на момента открития пушач.

Откриване на прегряване на машини и уреди

е подобаваща и за непрестанно следене и наблюдаване на топлината и температурата на конвейер, лагер, мотор, както и друго съоръжение, с цел да се подсигурява безвредната работа на станциите за боклуци и заводите. Когато се откри прегряване на машината, се задейства тревога и се изпраща до съответните чиновници.

Мониторинг 24 часа в денонощието и при всяко време

може автоматизирано да открива и локализира навлизане и други вероятни закани в действително време и може да снима ясни изображения даже при цялостна мрачевина. Осигурява 24/7 непрестанен мониторинг за уреди и обекти, нормално ситуирани в отдалечени региони с неприятно осветяване, което изцяло усъвършенства общото равнище на сигурност в региона.

Като артикул от термичното семейство Dahua, служи като рентабилна система за ранно разкриване на пожар. Способността на камерите да откриват закани за сигурността на дребни дистанции им разрешава да мерят температури в диапазона от 1 – 15 метра, което е идеално за огромни и просторни вътрешни уреди и обектикато станции, хранилища и предприятия.

е народен водач в доставката, адаптирането и подготовка на планове и решения за видео-ориентирани интелигентни артикули, решения и услуги за сигурност.

За повече информация и поръчки се свържете с вашия търговец или ни намерете на: [email protected], телефон: 0897 807 600, както и в офисите ни в страната,,,.

(платено известие )
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР