Какво е емоционална изневяра? Какви са признаците и защо не

...
Какво е емоционална изневяра? Какви са признаците и защо не
Коментари Харесай

Изневяра, която не е свързана със секса, но я има във всяка връзка

Какво е прочувствена невярност? Какви са признаците и за какво не е толкоз елементарно да се разпознае? Как следствията от това могат да повлияят на връзките ви с колегата?
Емоционалната невярност най-често се случва в обстановки, когато първите признаци на изстудяване на възприятията към този момент се демонстрират при фамилна двойка: има секс и живот дружно, само че няма дълбочина във връзката.
 Разказ за съдбовно привличане: Ако знаех, че е женен, нямаше да направя това Разказ за съдбовно привличане: Ако знаех, че е женен, нямаше да направя това
Запознах се с един прелъстителен мъж, когато бях на семинар от работата. Бях се разделила с предходния си другар, тъй като непрекъснато се к...
По предписание това се случва на фона на обстоятелството, че единият от съпрузите не обръща дължимото внимание на другия. Например, брачният партньор постоянно подлага на критика жена си, отхвърля да я вземе на съществено. Той счита всяко нейно предложение за неуместно и безинтересно. Но в това време той е сюрпризиран, че брачната половинка му към момента се нуждае от нещо от него: " Прекарваме толкоз доста време дружно! "
От негова страна такава връзка се трансформира в егоизъм. Оказва се, че брачният партньор изисква внимание, грижи и помощ от жена си. Той се нуждае от нея, с цел да слуша тя неговите истории, непрекъснато да го поддържа. В противоположната посока обаче тази скица не работи.
Например, един път в ресторант, подобен човек сяда и забива взор в своя iPhone. В същото време той от време на време пита жена си: " Харесва ли ти ресторантът? " Но в действителност не е значимо къде сте пристигнали и каква сметка сте платили най-после. Много по-ценно е това, за което сте говорили, по какъв начин доверието и близостта в общуването участват във вашата двойка. Ако те не са задоволителни, тогава резултатът от това събитие е прочувствена невярност.
Най-добър другар или фамилен проблем?
Как наподобява това събитие на процедура? Обикновено в другарски кръг на един от съпрузите се появява непосредствен прочут, с който прекарва доста време. Има изказване, че този човек наложително би трябвало да е от противоположния пол. Във втория случай някогашната брачна половинка или първата обич постоянно играе сходна роля. В тази връзка участва всичко: предпочитание за помощ, диалози до сутринта, дарове и други приятни дребни неща.
 Разказ: След невярност брачният партньор ми ме хвана Разказ: След невярност брачният партньор ми ме хвана
Направих неточност - прекарах една нощ с различен мъж и животът ми по-късно се обърка тотално. Късно е за разкайване - в онази нощ аз сгреших...
Защо започваме да мислим за това като за прочувствена невярност? Такива връзки нормално имат присъщи черти.
Първо, удържане. Мъжът или дамата доста постоянно крие срещатта си  с по този начин наречения другар или другарка от половинката си.
На второ място, стартира специфичен, поверителен, стадий на връзка. Вместо да беседва със брачна половинка / брачната половинка, сътрудникът стартира да разисква всичко с „ приятеля “, да се съветва с него. На този човек се разкриват всички значими секрети, от него се чака поддръжка.
По-нататъшните събития могат да имат по-дълбок темперамент: да вземем за пример взаимни пътувания с „ другар “ под претекст за работен план. И в случай че сред хората към този момент е зародила мощна прочувствена връзка, то доста постоянно тя може да се трансформира във физическа.
Въз основа на опита, би трябвало да е означи, че мъжете са по-притеснени от физическата невярност на жена си. Според статистиката дамите отдават по-голямо значение на емоционалната  невярност и са прекомерно заинтригувани от връзката сред брачна половинка си и другата жена.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР