Какво е да си българинът с най-много гледания в TikTok?

...
Какво е да си българинът с най-много гледания в TikTok?
Коментари Харесай

Най-гледаната българка в TikTok: Коя е Илияна Апостолова и как се печелят пари от клиповете

Какво е да си българинът с най-вече гледания в TikTok? Доходоносно! Това би ви споделила Илияна Апостолова, на която принадлежи тази купа. Тя има рекордните 24 млн. гледания единствено на един единствен клип.

Илияна от дете живее в Лас Вегас, като в този момент учи акьорско майсторство там. Въпреки това тя приказва съвършено български език и обожава да се връща в България. Запалзва се по актьорството от татко си, който дълги години е бил цирков актьор. 

Виж още: Как се трансформираха огромните звезди от паметния сериал " Под прикритие "

Как стартира всичко с TikTok? Както множеството сполучливи неща - на смешка! По време на карантината ѝ било скучно и почнала да праща клипчета на приятелите си. Те забелязали, че е доста добра и ѝ предложили да си конфигурира TikTok и да качва клипчетата там. Така Илияна прави клипче върху аудиото на обичани американски комедианти. Вечерта си ляга с упованието до сутринта то да е забелязано от 20-30 души. 

Виж още: Куп събития към пълнолетната Сузанита: Певицата си постави силикон, срещна гаджето с родителите

@_iliyana

Me as a mom ##fibber ##school ##comedy ##funny ##skit ##kevinhart ##kevinhartchallange ##imjustchas ##fyp ##foryourpage ##viral ##mom ##laugh ##quarantine #corona

♬ Fibber - Hollywood
Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР