Какво е аурата? Накратко, това е енергията, която заобикаля тялото

...
Какво е аурата? Накратко, това е енергията, която заобикаля тялото
Коментари Харесай

Пет кристала, които прочистват аурата от негативна енергия

Какво е аурата? Накратко, това е силата, която заобикаля тялото ни и съставлява нашите физическа, умствена и прочувствена, духовна сили. Има хора, които настояват, че им се е случвало да видят нечия аура, като фини цветни честоти.

Смята се също, че аурата на човек е директно обвързвана с неговото здраве. Аурата ни може да бъде „ нечиста “, изключително в случай че в обкръжението ни има отрицателни хора, в случай че постоянно се оплакваме, имаме отрицателни мисли.

Хубавото е, че благодарение на някои красиви камъни и кристали бихме могли да почистим аурата си и да подобрим енергийното си поле. Вижте кои са:

Ларимар

Този камък е прочут още като „ камъкът на насладата “, тъй като когато сме покрай него, е съвсем невероятно да се усещаме депресирани или в неприятно въодушевление. Ларимар излъчва мощни трептения, които ни успокояват и основават чувство за прохлада. Хубаво е да бъде покрай нас, когато се усещаме обезпокоени, написа Флагман.

Селенит

Още един кристал, който може да ви помогне да изчистите аурата си от отрицателната сила. Селенитът също може да се носи като аксесоар или да се декорира в дома. С негова помощ ще се усещаме по-свободни, чакрите ни също ще се балансират.

Кунзит

Красив кристал, който може да намерите в бледорозов цвят, както и в светловиолетов. Нарича се още „ камъкът на страстите “, тъй като свързва сърцето с мозъка и подтиква общуването сред двете. Кунзитът оказва помощ за извличането на токсичната сила, като я заменя с обич и наслада.

Аква уара кварц

Освен, че има доста хубав цвят, аква уара е зареден със мощна позитивна осцилация. Той е превъзходен кристал за пречистване, изключително за гърлената чакра, което е от изгода за метода ни на изложение и връзката. Също по този начин се счита, че като се изключи че прочиства аурата, може и да укрепи имунитета ни.

Ахат

Можем да го намерим в разнообразни цветове и един от най-често срещаните под формата на гривни, гердани. Ахатът излъчва мека позитивна сила, която основава чувство за непоклатимост. С негова помощ можем да реализираме чувство за непоклатимост. Ахатът оказва помощ да се внесе естетика във всички аспекти на човек - физически, духовни и прочувствени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР