Какво чака зодиите: Меркурий става ретрограден този месец.Настъпва последният месец

...
Какво чака зодиите: Меркурий става ретрограден този месец.Настъпва последният месец
Коментари Харесай

Какво чака зодиите: Меркурий става ретрограден този месец

Какво чака зодиите: Меркурий става назадничав този месец.

Настъпва последният месец на толкоз спорната от астрологична позиция 2023 година. За страдание водещите астролози по света не дават обещание нищо изключително позитивно като цяло и през декември.

Меркурий за финален път става назадничав тази година – стартира на 13 декември и ще е по този начин до 1 януари. От Козирог ще се върне в Стрелец.

Астролозите споделят, че това е интервал, в който и оптимизмът, и скептицизмът са изключително настоящи и е въпрос по-скоро на персонално усещане кое от двете ще ни болести.

Най-общо казано, сметките в тази ретроградна фаза може да излязат криви – и на персонално, и на публично ниво. Принципът е: мислиш си едно, пък излиза друго. Комуникацията е нарушена и има недоумение. В персонален проект еднократните срещи мъчно минават в по-задълбочени връзки за необвързаните. А постоянните двойки могат да имат пукнатини във връзката, припомняйки си някои неща от предишното. Предполага се, че по време на назадничав Меркурий астрологично има повече условия за обири и бандитски прояви изобщо.

Най-добре се усещат хората от всички зодии, родени по време на предходни интервали на назадничавост на най-бързата планета. Ето някои препоръки на астролозите.

Триадата на огъня. Лъвовете, Овните и Стрелците би трябвало да се въздържат от възобновяване на връзки с някогашните си в този назадничав Меркурий. Съсредоточете се върху работа в региона на маркетинга и по-голяма интензивност в обществените медии. Разпределете тъкмо бюджета си на приходите и разноските.

Триадата на въздуха. Близнаци, Везни и Водолей се нуждаят от непоклатимост, тъй че неочакваната промяна на имиджа не е добра концепция. Отделете време за вашето здраве и за проучвания. Направете си прецизен проект на деяние. Изпразнете шкафовете си от остарели движимости.

Триадата на земята. Телецът може да прави пари от остарели планове. На Девата може да бъде препоръчано да се върне на предходна работа, а Козирогът взема решение кой да остави в близкия си кръг.

Триадата на водата. Рак, Скорпион и Риби са в доста преференциално състояние да се помирят с тези, с които са в спор отдавна. Но да внимават – документите и психологическият комфорт ще изискват нараснало внимание.

Така целият декември се обрисува в персонален проект комплицирано време за множеството знаци, само че и тук правилото е, че всяко предписание си има изключение, както и това, че загубата за едни е изгода за други. Ето някои по-конкретни препоръки на астролозите по зодии.

През декември за Овните главно нещо са любовта и връзките в съответната връзка. Марс е в изключително мощна позиция и оказва помощ на обичаната си зодия да успее в търсенето на половинка или да заздрави наличната връзка. Дипломатичността на Овните може за следващ път да се пропука. Затова астролозите поучават Овните да подарят повече независимост на колегата си. В работата е по-добре да вземат отбранителна позиция, в този момент не е време да рискуват. Изчакайте, има по кое време да атакувате самоуверено.

През декември планетите и звездите понижават позитивното си въздействие и могат да не бъдат напълно другарски настроени за Телците. Съветът е представителите на тази зодия да не предизвикат проблеми и да мерят по 7 пъти, преди да режат. През януари обстановката за тях радикално се прекатурва и тогава могат да взимат значимите решения, а в този момент единствено да обмислят разновидности. Да не демонстрират нарцисизъм към околните си, а да се стараят да им оказват помощ, поучават астролозите.

Меркурий постоянно обърква усещанията на Близнаци. Сега работи също и на паметта, а изключително на вниманието им, настояват астролози. В любовта ще имат комплициране и са вероятни неуредици във връзката. За представителите на зодията е доста значимо да съумеят в работата и изобщо с всичко, с което се захващат. Добре е Близнаците да си създадат проект кое по кое време и по какъв начин да свършат, с цел да отстранен или понижат вредите от ретроградното меркурианско комплициране. Да извършват обещанията си, поучават астролозите.

В края на годината на Раците може да помогне единствено позитивното мислене, което мъчно се реализира за тази зодия. И по традиция те би трябвало да си чакат да им се основат проблеми, за които даже не са подозирали. Месецът е динамично и неразбираемо време за Рака, само че астролозите споделят, че в последните 3-4 дни обстановката ще се проясни. Финансово и в работната сфера Ракът би трябвало да демонстрира интензивност в първите и последни 3-4 дни от декември.

Средата на декември може да се окаже турбулентна за Лъвовете. Съветът на астролозите е представителите на зодията да намерят някакъв метод да се предпазят от околния негативизъм (което даже за един Лъв е мъчно нещо). Да се стремят към схващане на колегата, на фамилията и приятелите. Всякакви подмятания за нарцисизъм могат да провокират мъчителни разриви. Никой не се нуждае от спорове в същото време, а минимум постоянно блестящият и открояващ се от близките Лъв.

На 4 декември Венера, а на 13-ти и Меркурий се оказват в неподходящи положения за Девите. Но енергетиката на Новата година и присъщото на Девата умеене да се нагажда към обстановката, й оказва помощ да се върне на пътя към фантазиите оптимално бързо. Астролозите предлагат без мотив да не претърпяват случките и да не обръщат внимание на сплетните, да заобикалят токсичните хора. Като цяло месецът е удобно време за позитивно настроените натури от този по този начин незабравим знак.

Заради отрицателната позиция на Венера при започване на декември Везните може да ги обземе незаинтересованост и по този начин нехарактерното неприятно въодушевление. Към края на месеца обстановката последователно се поправя. Тогава настъпва много динамичен интервал, когато би трябвало да се вземат решение разнообразни въпроси и ще са нужни много старания. За доста представители на знака ще е време, когато би трябвало да се приспособяват бързо към промени в любовта, работата и финансовите каузи.

Астрологичната прогноза за декември дефинира месеца като изключително подобаващ Скорпионите да вършат духовни търсения. Молитвите и духовните практики ги трансформират в сигурни хора, които могат да привлекат към себе си осъществяванията на желанията си, изключително в някои елементи на финансите макар компликациите. Астролозите поучават Скорпиона да помни, че няма несъвършени хора. Зодията би трябвало да се опази от отрицателните страсти. Въпреки някои спънки Скорпионите могат да намерят нови другари – в съкровен или единствено в житейски проект.

Стрелецът в края на годината има потребност от усилване на енергетиката и виталната интензивност. Може на пътя му да излязат някои спънки през декември, които ще изискват повече старания и време. Но не си коства в този момент тази горда зодия да проси помощ от близките. Стрелецът е от бойците в зодиака и това е мотив самичък да си свърши работата, да се почувства самодостатъчен. Да не не помни за почивката. Особено в първите дни на декември отдихът ще се окаже доста потребен. Смяната на ситуацията оказва помощ на Стрелеца да влезе във форма и да поеме всяко, изпречило му се предизвикателство.

Астролозите поучават Козирога първо през декември да се избави от мислите за предишното и самоуверено да гледа напред. Колкото е допустимо, да загърби обидите от предишното и да не помни за страховете си. Тогава светът ще се покаже в най-хубавата си светлина за представителите на тази зодия,  подчинена на детайла на земята. Не е добре да се стои на едно място, тъй като разположението на небесните тела не е в най-хубавата си настройка за зодията. Сами по себе си компликациите няма да изчезнат, само че позитивната настройка единствено може да помогне.

Водолеят в последния месец на годината би трябвало да откри същинското си предопределение. Близките и приятелите могат да му оказват помощ за това. В мощна позиция е, преди да стартира ретроградният Меркурий, а по-късно на помощ му идва интензивността. Астролозите поучават Водолеите да не стоят на едно място – безусловно и преносно. Движението е тяхното избавление. Занимание с физически интензивности в работата (когато е възможно) и повече спорт в почивката са единствено от изгода. Да мислят по-атрактивни неща за работния си развой.

Декември за Рибите е ненапълно рисково време, само че надалеч не и във всяко отношение. В любовта представителите на зодията имат предимство този месец. А възприятието им за комизъм може да ги опази от всяка обстановка. На оптимистично настроените Риби доста ще им върви в любовта и интимните каузи. В работата им оказва помощ естественият сексапил и нерушимата религия в себе си. Не е уместно време за отдаване на подозрения и страхове, само че пък това са типични неща за Рибите, заключават астролозите.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР