Каквито и притеснения да съществуват за , вирусът е много

...
Каквито и притеснения да съществуват за , вирусът е много
Коментари Харесай

Проф. Александрова: Вирусът е много по-опасен от която и да е ваксина

Каквито и терзания да съществуват за, вирусът е доста по-опасен и може да нанесе доста по-сериозни провали върху индивида, от която и да е ваксина. Това сподели пред БНР проф. Радостина Александрова, вирусолог от Българска академия на науките.
" Видими ще са разновидностите, които ще оказват помощ вирусът да се популяризира по-добре, тъй като това е неговата цел. Вирусът се стреми също да избяга от нашата опозиция - от имунния ни отговор, и от характерно лекарство, с което се борим против него ", изясни тя.
 Ново изобретение за ковид кара още един теоретичен екип да упорства да се търси предавателят на вируса към хората Ново изобретение за ковид кара още един теоретичен екип да упорства да се търси " предавателят " на вируса към хората
Коронавирус, сходен на причинителя на световната пандемия, е открит в кръвта на пет прилепа, живеещи в Тайланд. SARS-CoV-2, вирусът,...
Вирусолог от Българска академия на науките акцентира, че имунната система постоянно има аварийни разновидности и когато е ориентиран имунният отговор с имунизацията, а и след преболедуване, тези антитела ще оказват помощ и при новите варианти. Тя посочи, че това е мнение на специалисти в региона. По думите й е тъжно, че в трябвало да пристигна пандемия, с цел да се заприказва съществено за ваксини и антитела.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР