Каквито и да било мирни преговори в Украйна не могат

...
Каквито и да било мирни преговори в Украйна не могат
Коментари Харесай

Лондон очаква истински и смислени преговори за постигане на мир в Украйна

Каквито и да било мирни договаряния в Украйна не могат да бъдат смокинов лист за съветско превъоръжаване, съобщи през днешния ден английският външен министър Джеймс Клевърли и добави, че не е видял никакви признаци, че Москва ще се включи в договаряния по почтен и открит метод, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8527
Клевърли направи изказването в миг, когато Англия желае мирните договаряния да са „ по-скоро рано, в сравнение с по-късно “ и още веднъж акцентира, че Украйна би трябвало да заложи параметрите за всевъзможни договаряния, които ще бъдат водени.

Преговорите, каквито и да са, би трябвало да са същински, би трябвало да са смислени, те не могат да са просто смокинов лист за съветско превъоръжаване и по-нататъшно набиране на бойци, уточни министърът по телевизия „ Скай нюз “.

Наистина не виждам нищо, идващо от съветска страна, което да ми дава убеденост, че Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През влиза в тези договаряния почтено и намерено. По-широката изразителност към момента е доста конфронтационна, счита Клевърли.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР