Каквито и асоциации да предизвиква у вас името Мария Цветкова,

...
Каквито и асоциации да предизвиква у вас името Мария Цветкова,
Коментари Харесай

Мария Цветкова Проговори За Раздялата Със Стайко

Каквито и асоциации да провокира у вас името Мария Цветкова, през днешния ден тя написа нова страница от приказката на своя живот. Под артистичния псевдоним Ариа, тя е измежду новите актьори на поп фолк сцената с контракт с индивида, който има непогрешим усет към евентуални звезди – Митко Димитров и неговата компания “Пайнер”.

“Истината е, че по една или друга причина, животът ми се стече по този начин, че нямах опция по-рано да се захвана с това, за което мечтаех още от дете. От седемгодишна пея, учила съм национално пеене. Сбъднах най-сетне фантазията си, към този момент публично се занимавам с музика и съм доста щастлива от това”, призна пред камерата на ПИК TV Ариа.

Като нов реализатор на димитровградската люпилня за фолк певици, сега тя е в креативен маратон – за четири месеца записа 3 шлагера, само че й следва още доста работа в студиото, с цел да натрупа личен репертоар. “Работя със супер екип – Жоро Манов, Жоро Марков, Даниел Ганев и Росен Димитров, сработихме се чудесно. Намирам се в нов стадий от живота си, трябваше да пренаредя целите си, сега най-важно за мен е да се развъртвам като изпълнител”, добави още новата звезда на “Пайнер”.

В последните години персоналният й живот бе затулен в загадка. Но въпреки всичко обществено прочут факт е, че Мария Цветкова живееше на фамилни начала със Стайко Стайков.

“Със Стайко не сме дружно! Разделени сме от скоро, само че поддържаме извънредно другарски връзки. Уважавам него и фамилията му доста. Взаимно взехме решението. Просто пътищата ни се разминаха в един миг. Повече няма какво да се разяснява по тематиката!”, безапелационна бе Мария.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР